Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bunicul copilotului Andreas Lubitz este originar din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bunicul copilotului Andreas Lubitz este originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 039;70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de. continuă pe Wall-Street Ro

Avion prabusit in Franta: o publicatie germana sustine ca bunicul copilotului Andreas Lubitz este originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului.

Avionul prabusit in Franta: Bunicul copilotului Andreas Lubitz ar fi fost originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, care a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi originar din Romania. El ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, scrie Donau Kurier, citat de.

Bunicul copilotului sinucigas ar fi fost din Romania

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul de la compania aeriana Germanwings in Alpii francezi ar fi avut origini romanesti. Astfel, bunicul lui Andreas Lubitz ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului, potrivit Mediafax.

Secvential: Copilotul sinugicas, Andreas Lubitz, originar din Romania!

O informatie incredibila a ajuns din presa germana, intr-un articol dintr-un ziar local, si anume ca Andreas Lubitz, copilotul sinucigas al avionului Germanwings, prabusit in Alpii francezi, este originar din.

Presa germana: Bunicul copilotului avionului A320 Germanwings ar fi emigrat din Romania in anii '70

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii '70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului, citat de Mediafax. Bunicul lui Andreas Lubitz, un medic pediatru in varsta de 87 de ani, si bunica sa, 84 de ani, au locuit in oraselul Neuburg, landul Bavaria, pana in urma cu cateva luni, cand s-au mutat la fiica lor, mama copilotului, in Montabaur, landul Rheinland-Pfalz.

Iubita copilotului Andreas Lubitz ar fi insarcinata, acesta afland cu doua saptamani inaintea prabusirii avionului Germawings in Alpi

Iubita copilotului Germanwings Andreas Lubitz, care este suspectat ca a prabusit avionul in Franta, ar putea fi insarcinata. Profesoara Kathrin Goldbach ar fi aflat de sarcina in urma cu doar doua saptamani, iar Andreas Lubitz ar fi fost informat de acest fapt, potrivit publicatiei germane Bild.

Marturia fostei iubite a copilotului Andreas Lubitz: Planuia ceva atroce care sa ramana in amintirea tuturor pentru totdeauna

Copilotul aeronavei Airbus A320 a companiei Germanwings, Andreas Lubitz, suspectat ca a provocat intentionat prabusirea avionului in Franta, i-a marturisit fostei iubite ca planuieste ceva atat de atroce imcat numele lui va fi cunoscut de toata lumea, dupa cum a dezvaluit aceasta pentru publicatia germana Bild.

Avion prabusit in Franta: copilotul Andreas Lubitz se trezea din cosmaruri tipand Ne prabusim!

Fosta iubita a copilotului Andreas Lubitz, Maria W. , a declarat ca acesta era un om tulburat care avea des cosmaruri la finalul carora se trezea tipand Ne prabusim!. Aceasta a mai adaugat ca germanul stia cum sa-si ascunda problemele fata de cei din jur.

Copilotul Andreas Lubitz in timpul unui zbor cu un instructor: De ce e asa liniste azi? (VIDEO)

Anchetatorii tragediei din Franta au gasit in casa copilotului Andreas Lubitz, suspectat de prabusirea avionul Germanwings, o inregistrare video in care tanarul rade si glumeste in timp ce zboara alaturi de.

Pilotii germani sar in apararea lui Andreas Lubitz, consternati de graba anchetatorilor francezi de a trage concluzii

Pilotii germani au reactionat cu consternare la acuzatiile care i-au fost aduse copilotului Andreas Lubitz, suspectat de autoritatile franceze ca a prabusit intentionat avionul Germanwings, marti, in zona.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )