Libnet.ro
UNICEF

12:00

Burger King ia masuri pentru stoparea raspandirii Covid-19 in Spania, acolo unde are peste 14.000 de angajati

B1 B1,
Burger King ia masuri pentru stoparea raspandirii Covid-19 in Spania, acolo unde are peste 14.000 de angajati

Burger King ia masuri drastice in Spania, acolo unde are peste 14. 000 de angajati, pentru a stopa raspandirea coronaviruslui Reprezentantii lantului de fast-food anunta cavor continua sa. continuă pe B1

ANIF ia masuri pentru evitarea raspandirii noului coronavirus

Avand in vedere declansarea starii de urgenta, Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a decis sa restrictioneze accesul in institutie pentru TOATE persoanele straine. in toata aceasta perioada, comunicarea intre unitatea centrala, filialele teritoriale si colaboratorii sai se va face strict prin mijloace electronice: e-mail si telefon, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

Noi masuri la Posta pentru limitarea raspandirii virusului COVID-19: Program redus, limitarea accesului de persoane in oficii, folosirea propriilor instrumente de scris si plata cu cardul daca este posibil

Toate oficiile postale din tara isi vor suspenda activitatea in weekend, in perioada 21 martie-1 aprilie, cu posibilitate de prelungire, in functie de situatie, a anuntat luni Posta Romana, ca parte a unui nou pachet de masuri de prevenire a raspandirii COVID-19. Compania recomanda plata cu cardul acolo unde se poate, limitarea accesului de persoane in oficii si pastrarea unei distante de 2 metri, precum si folosirea propriilor instrumente de scris.

Trenuri suspendate temporar de CFR: masuri pentru combaterea raspandirii infectiei cu Covid-19

CFR anunta suspendarea temporara a unor trenuri, mai ales a celor care asigurau deplasarea elevilor catre centrele scolare, si precizeaza ca ia in calcul suspendarea unor trenuri pentru navetisti, avand in vedere reducerea activitatii unor angajatori. Compania anunta si alte masuri in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19.

Consiliul Concurentei: Ce masuri pot adopta companiile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

In contextul actual, din punct de vedere al legii concurentei, companiile pot adopta unele masuri ce pot fi justificate de prevenirea raspandirii coronavirusului, dar in acelasi timp, acestea nu trebuie sa conduca la restrangeri grave ale concurentei, anunta Consiliul Concurentei.

Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania si-au redus programul de functionare pentru limitarea raspandirii virusului COVID-19

Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania au ajustat, incepand de luni, 16 martie, programul de functionare si au anulat toate evenimentele din martie si aprilie, in vederea limitarii raspandirii virusului COVID-19, se arata intr-un comunicat de presa.

Masuri pentru sprijinirea mediului de afaceri

Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini propun Guvernului un set de peste 100 de masuri urgente care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca acest moment critic si sa protejeze consumatorii de efectele indirecte ale epidemiei de coronavirus.

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

Gabriela Firea, masuri pentru scenariul trei: Trebuie delimitarea accesului in Capitala

Gabriela Firea a vorbit despre masurile luate in Capitala pentru scenariul trei al epidemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )