Libnet.ro
UNICEF

16:00

ANIF ia masuri pentru evitarea raspandirii noului coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANIF ia masuri pentru evitarea raspandirii noului coronavirus

Avand in vedere declansarea starii de urgenta, Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a decis sa restrictioneze accesul in institutie pentru TOATE persoanele straine. in toata aceasta perioada, comunicarea intre unitatea centrala, filialele teritoriale si colaboratorii sai se va face strict prin mijloace electronice: e-mail si telefon, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a reusit Taiwan sa puna frana raspandirii noului coronavirus, in ciuda riscului urias de contaminare

Noul coronavirus se raspandeste rapid in toate colturile lumii, in ciuda eforturilor concentrate ale statelor afectate de pandemie.

Burger King ia masuri pentru stoparea raspandirii Covid-19 in Spania, acolo unde are peste 14.000 de angajati

Burger King ia masuri drastice in Spania, acolo unde are peste 14. 000 de angajati, pentru a stopa raspandirea coronaviruslui Reprezentantii lantului de fast-food anunta cavor continua sa.

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor din cauza raspandirii noului coronavirus

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor sale, astfel incat, incepand cu miezul noptii, numai cetatenii spanioli, cei non-spanioli care invoca cauze de forta majora si bunurile necesare.

Site-urile cu stiri false legate de raspandirea noului coronavirus vor fi blocate. Masuri de urgenta cu aplicabilitate directa

Presa care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus ar putea sa se supuna masurilor luate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglemantare in Comunicatii care merg pana la blocarea continutului, chiar daca administratorii platformelor online nu se afla sub jurisdictia nationala.

Franta inchide restaurantele, cafenelele si magazinele din cauza noului coronavirus

Franta a decis sa inchida restaurantele, cafenelele si magazinele neesentiale din cauza noului coronavirus.

Liderii romani de business cer masuri pentru sustinerea capitalului romanesc, in epidemia de coronavirus

Liderii romani de business au trimis o scrisoare deschisa Guvernului si Bancii Nationale a Romaniei, cu o serie de propuneri de masuri pentru sustinerea capitalului romanesc si ameliorarea efectelor economice generate de epidemia coronavirus.

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

Papa Francisc, pe jos pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara.

Evitarea deplasarilor in spatii publice, cel mai potrivit scenariu pentru limitarea raspandirii COVID-19

Evitarea completa a deplasarilor in spatii publice, cu exceptia situatiilor cand este absolut necesar, este metoda cea mai potrivita pentru evitarea raspandirii coronavirusului. Este concluzia la care au ajuns jurnalistii de la Washington Post, dupa ce au apelat la modele matematice care sa arate cum poate fi invins virusul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )