Libnet.ro
UNICEF

18:16

Bursa locurilor de munca: 18.000 de posturi vacante cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa locurilor de munca: 18.000 de posturi vacante cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 18. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Ilfov, Arges si Arad, cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Ialomita si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca. continuă pe Wall-Street Ro

ANOFM: Peste 18.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 18. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Ilfov, Arges si Arad, cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Ialomita si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai subtiri telefoane: Cand fiecare milimetru conteaza

Am stabilit deja ca oamenii au dezvoltat o afinitate pentru gadgeturile super slim. Si pe buna dreptate, pentru ca in afara de designul futurist, majoritatea exceleaza si in ceea ce priveste specificatiile. Noi am alcatuit o lista cu cele mai subtiri telefoane, pe care ar trebui sa le iei in calcul in cazul in care [] Cele mai subtiri telefoane: Cand fiecare milimetru conteaza Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai scumpe rochii din filme!

De la rochita alba purtata de Marilyn Monroe in The Seven Ear Itch si pana la rochia purtata de Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffanys ori cea a lui Kate Winslet din Titanic, iata care au fost cele mai scumpe rochii din filme! .

Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto

Daca te-ai saturat de eternele filtre Instagram, poate ca ar fi cazul sa incerci si alte aplicatii de smartphone pentru editare foto. Noi am facut o selectie a celor mai bune dintre cele pe care le-am incercat deja. Exista filtre de Instagram si exista filtrele cu adevarat bune si captivante din VSCO. Este poate cel [] Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 10 cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram!

Antonia este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare, unde posteaza adesea poze inedite, spre bucuria fanilor ei! Iti prezentam astazi cateva dintre cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram! .

Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, darnoi le-am cautat pe cele mai interesante sivi le prezentamaici. Exista o tendinta a producatorilor de telefoane sa mentioneze permanent capacitatea unui telefon de a face poze sub apa, atunci cand este cazul. intr-adevar, sunt anumite modele care pot scoate cadre remarcabile sub apa, [] Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bizare hoteluri si localuri din Japonia: camerele pentru plans si cafeneaua pentru giugiuleala

Japonezii sunt renumiti pentru preferintele destul de neobisnuite care tin de cele mai diverse aspecte ale vietii de zi cu zi. Din aceasta categorie fac parte hotelurile si localurile cu tematici dintre cele mai ciudate.

Cele mai cool poze ale lui Smiley de pe Instagram!

Smiley este unul dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului, motiv pentru care, astazi, ADPM va propune sa va delectati cu cateva dintre cele mai cool fotografii postate de el, de-a lungul timpului, pe Instagram! .

Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone

Am selectat cateva dintre cele mai bune telefoane cu Windows Phone care merita cumparate pentru configuratia si performantele de care au dat dovada. Cele mai bune telefoane cu Windows Phonenu trebuie sa fie cele mai scumpe, dat fiind ca sistemul de operare este mai bine optimizat decat Android. Chiar daca Windows Store nu are la fel [] Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai dulci soiuri de mere care se cultiva in Romania

Cele mai dulci soiuri de mere. Cercetatorii de la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare anuntau in 2013 ca merele romanesti sunt mai gustoase decat merele obtinute in Turcia, Italia sau Polonia. Iar vestitele mere de Voinesti reprezinta o dovada in acest sens. Iata care sunt cele mai dulci soiuri de mere romanesti sau care se cultiva in Romania.

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )