Libnet.ro
UNICEF

21:15

ANOFM: Peste 18.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Adevărul Adevărul,
ANOFM: Peste 18.000 de posturi vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 18. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Ilfov, Arges si Arad, cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Ialomita si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Adevărul

Bursa locurilor de munca: 18.000 de posturi vacante cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 18. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Ilfov, Arges si Arad, cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Mehedinti, Ialomita si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Mascatii fac perchezitii in peste 28 de locatii din mai multe judete, printre care si in Satu Mare.Principalul vizat este omul de afaceri, Florian Walter

Anchetatorii fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe firme, intre care societatea de salubrizare Romprest, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane de euro, in acest caz fiind vizat si omul de afaceri Florian Walter.

Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, darnoi le-am cautat pe cele mai interesante sivi le prezentamaici. Exista o tendinta a producatorilor de telefoane sa mentioneze permanent capacitatea unui telefon de a face poze sub apa, atunci cand este cazul. intr-adevar, sunt anumite modele care pot scoate cadre remarcabile sub apa, [] Cele mai bune telefoane care fac poze sub apa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Zece ani de la cele mai grave inundatii din istoria Banatului. Mobilizare internationala de anvergura in judetul Timis

In 15 aprilie 2005, judetul Timis a fost lovit de cele mai grave inundatii din istoria moderna a Banatului. in urma ploilor si a topirii ghetii, raul Timis s-a umflat si a rupt digul de aparare in mai multe locuri.

Care sunt cele mai bune telefoane pentru fotografiile sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, dar noi le-am cautat pe cele mai interesante si vi le prezentam aici.

Barbat din Focsani cercetat dupa ce ar fi corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Un barbat din Focsani este acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in zonele intime.

Un barbat din Focsani, cercetat pentru ca a corupt sexual mai multe fete de sapte ani

Un barbat din Focsani este cercetat, fiind acuzat ca a corupt sexual mai multe fete in varsta de sapte ani, el abordandu-le pe copile in apropierea blocurilor in care acestea locuiau, apoi atingandu-le in zonele intime, informeaza Mediafax.

VIDEO Sistem pentru finantarea simultana a firmelor mici din mai multe surse de fonduri UE

Ministerul Fondurilor Europene lucreaza la crearea unui sistem care sa faciliteze finantarea simultana a unor mici afaceri din mai multe programe sau axe de fonduri europene, a declarat, intr-un interviu acordat HotNews, ministrul de resort, Marius Nica.

Cele mai subtiri telefoane: Cand fiecare milimetru conteaza

Am stabilit deja ca oamenii au dezvoltat o afinitate pentru gadgeturile super slim. Si pe buna dreptate, pentru ca in afara de designul futurist, majoritatea exceleaza si in ceea ce priveste specificatiile. Noi am alcatuit o lista cu cele mai subtiri telefoane, pe care ar trebui sa le iei in calcul in cazul in care [] Cele mai subtiri telefoane: Cand fiecare milimetru conteaza Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai scumpe rochii din filme!

De la rochita alba purtata de Marilyn Monroe in The Seven Ear Itch si pana la rochia purtata de Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffanys ori cea a lui Kate Winslet din Titanic, iata care au fost cele mai scumpe rochii din filme! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )