Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bursa de studii pentru cel mai talentat violonist roman. Trei violoniste celebre ii vor inmana premiul fericitului castigator

Adevărul Adevărul,
Bursa de studii pentru cel mai talentat violonist roman. Trei violoniste celebre ii vor inmana premiul fericitului castigator

Cel mai bine clasat concurent roman la Sectiunea Vioara a Concursului International George Enescu 2016 va castiga o bursa de studii la Academia Barenboim, unde va studia alaturi de renumiti profesori. Tema din acest an a concursului este Traieste-ti visul. Bursa va fi acordata de trei violoniste romance: Mihaela Martin, Silvia Marcovici si Marina Sirbu. continuă pe Adevărul

Bursa pentru cel mai bun violonist

Cel mai bine clasat concurent roman la Concursul International George Enescu 2016, Sectiunea Vioara, va primi o bursa de studiu de un an la celebra Barenboim Academy din Berlin, fondata de renumitul dirijor si pianist Daniel Barenboim. Bursa este acordata de trei dintre cele mai bine cotate violoniste de origine romana in plan international, Mihaela Martin, Silvia Marcovici si Mariana Sirbu, si poarta numele unui important profesor si violonist roman, Stefan Gheorghiu.

Restrictii de circulatie pentru cel mai asteptat Derby de pe Arena Nationala: meciul Steaua-Dinamo

Cel mai asteptat meci de fotbal care se va disputa duminica pe Arena Nationala aduce si restrictii de circulatie. Derby-ul Steaua-Dinamo incepe la ora 21. 00, insa incepand cu ora 17, traficul in Bucuresti se va restrictiona progresiv, anunta Brigada de Politie Rutiera Bucuresti.

Disney a lansat primul trailer pentru cel mai nou film din universul Star Wars (VIDEO)

Trailerul pentru noul film din franciza Star Wars a aparut si a fost incarcat pe internet, pe sapte aprilie. Acesta a fost vizualizat de peste 15 milioane de ori. Filmul se va numi Rogue One: A Star Wars.

Profitul Prada, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Casa italiana de moda Prada SpA a raportat vineri, pentru anul fiscal incheiat in 31 ianuarie, cel mai redus profit din ultimii cinci ani, din cauza slabirii cererii din Asia.

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii pentru 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters.

Romania aloca 5% din PIB pentru sanatate, cel mai putin din Europa

Tara noastra aloca pentru sitemul de sanatate cel mai mic procent din PIB din Europa, iar ponderea asigurarilor private de sanatate in total se situeaza la 0,01% in Romania, sub celelalte state din Europa Centrala si de Est, dupa cum a declarat Marius Popescu, director general NN Asigurari de Viata.

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 1,69%, in perioada 30 martie - 6 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece titluri de la BVB.

Chinezii preiau cel mai mare port din Grecia

Grupul chinez de transport maritim Cosco Shipping Co. a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, in schimbul sumei de 368,5 milioane de euro, ca parte a planului sau de a construi un centru european de transport.

Piton urias, capturat in Malaezia, probabil cel mai lung prins vreodata

Un piton urias, descoperit pe un santier din Malaezia ar putea dobora recordul pentru cel mai mare sarpe capturat vreodata, estimarile initiale aratand ca acesta masoara 8 metri, scrie The Guardian.

John Kerry este cel mai inalt oficial american din istorie care viziteaza Hiroshima, dar nu va prezenta scuze pentru bombardamentul atomic din 1945

Secretarul de stat american John Kerry, aflat in vizita in Japonia pentru a participa la reuniunea G7, nu va prezenta scuze acestei tari pentru bombardamentul atomic american din anul 1945, primul din istorie, care a lovit Hiroshima. Kerry va fi primul secretar de stat si cel mai inalt oficial american care va vizita muzeul Hiroshima Peace Memorial, luni, in marja reuniunii ministrilor de externe din G7, care are loc in Japonia, la Hiroshima, scrie The Guardian.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )