Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bursele europene continua declinul dupa ce mai multe tari au extins masurile de limitare a raspandirii coronavirusului

B1 B1,
Bursele europene continua declinul dupa ce mai multe tari au extins masurile de limitare a raspandirii coronavirusului

Bursele europene au inregistrat un nou declin luni dupa ce mai multe tari au extins masurile de limitare a raspandirii coronavirusului, Italia interzicand chiar si deplasarile interne. Indicele Euro Stoxx. continuă pe B1

Bursele europene continua declinul dupa ce mai multe tari au extins masurile de limitare a raspandirii coronavirusului

Bursele europene au inregistrat un nou declin luni dupa ce mai multe tari au extins masurile de limitare a raspandirii coronavirusului, Italia interzicand chiar si deplasarile interne. Indicele Euro Stoxx.

Cutremur puternic in Croatia, resimtit in Italia si in mai multe tari. S-au raportat daune (FOTO)

Un cutremur cu magnitudinea 5. 3 pe scara Richter a avut loc in aceasta dimineata in Zagreb, Croatia. Seismul s-a resimtit si in estul Italiei. S-au raportat daune.

Eugen Tomac anunta ca a reusit sa revina din America, dupa ce a schimbat mai multe avioane

Liderul PMP, Eugen Tomac, care a fost blocat in Statele Unite ale Americii din cauza pandemiei de coronavirus, anunta ca a reuit sa ajunga in tara, dupa ce a schimbat mai multe avioane. Tomac va sta izolat 14 zile la domiciliu.

Alerta meteo! Cod galben si cod portocaliu de ninsori, in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu vesti proaste. in intervalul 22 martie, ora 13 25 martie, ora 18 vor fi mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ninsori abundente.

Mihaela Buzarnescu doneaza pentru Spitalul Gerota, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Mihaela Buzarnescua facut o donatie pentru Spitalul Gerota, pe fondul pandemiei de coronavirus, unde mai multe cadre medicale au fost infectate.

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau 19 persoane) si raionul Hancesti 14 persoane). Datele sunt reflectate peplatforma onlinecare prezinta situatia de ultima ora privind cazurile de COVID-19 in tara, tramsmite IPN.

Serana Williams, despre pandemia de coronavirus dupa ce mai multe turnee au fost anulate: Distantarea sociala imi provoaca anxietate si stres

Serena Williams a publicat un mesaj pe reteaua TikTok in care vorbeste despre criza provocata de pandemia de coronavirus, in contextul in care lumea tenisului a cunoscut in aceasta perioada anulari in.

Sute de cetateni ai R. Moldova care vor sa se intoarca acasa, blocati la hotarele mai multor tari. Dodon: Nu va porniti pe drumuri

Presedintele Igor Dodon sustine ca, desi autoritatile de la Chisinau au avertizat cetatenii sa nu porneasca spre Republica Moldova in aceasta perioada, din cauza ca toate statele si-au inchis frontierele in incercarea de a opri raspandirea COVID-19, totusi, sute de cetateni au pornit la drum si stau in aceste momente blocati la frontierele mai multor state.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 433 Cele mai multe cazuri confirmate intr-o singura zi: 66 64, vindecate si externate

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 433, raportarea oficiala de duminica anuntand alte 66 de noi cazuri. Este cel mai mare numar de imbolnaviri raportate intr-o zi de la aparitia COVID-19 in Romania. Conform Grupului de comunicare strategica, la terapie intensiva sunt internati in acest moment 14 pacienti, din care 3 in stare grava, in timp ce starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

Coronavirus: Casa cu mai multe generatii - pericol sporit

De ce proportia deceselor provocate de noul coronavirus difera atat de dramatic de la tara la tara? Doi economisti germani cred ca au gasit un posibil raspuns: din cauza convietuirii mai multor generatii in aceeasi casa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )