Libnet.ro
UNICEF

09:30

BVB: Ordinele introduse si modificate, cu 9% mai multe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB: Ordinele introduse si modificate, cu 9% mai multe

Ieri, au fost introduse si modificate in medie cu 9% mai multe ordine, comparativ cu sedinta de tranzactionare din 28 noiembrie, ultima zi cand a fost disponibil segmentul de piata odd lot, informeaza astazi Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Peste 81.000 de cazuri de infectii respiratorii acute, cu 4,9% mai multe decat in sezonul precedent

Peste 80. 000 de cazuri de infectii respiratorii acute au fost inregistrate in perioada 17-23 noiembrie, mai multe cu 1,5% decat in saptamana precedenta si cu 4,9% fata de aceeasi perioada a sezonului precedent, potrivit Centrului de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism. Este vizat un profesor si mai multe studente

Fiul unui consilier judetean si un profesor universitar sunt vizati, alaturi de mai multe persoane printre care si studente, de perchezitii ale DIICOT intr-un caz de proxenetism, cei suspecti fiind banuiti de contituirea unei grupari care racola tinere pentru prostitutie.

Sute de familii din mai multe localitati, fara curent electric

Peste 500 de familii din mai multe comune din Valcea au ramas fara curent electric noaptea trecuta. CEZ Distributie intervine pentru remedierea defectiunilor aparute.

Din 2015, vom avea mai multe zile libere stabilite drept sarbatori legale. Vezi calendarul

De anul viitor, vor fi mai multe zile libere stabilite drept sarbatori legale. Dar tinand cont de calendar, din 12 zile libere declarate prin lege, doar opt pica in cursul saptamanii. Vestea buna este ca ele.

Drumuri inchise in Prahova, dupa ce mai multe persoane au ramas blocate in zapada

Doua drumuri din zona de sud-est a judetului Prahova au fost inchise, marti seara, dupa ce in cursul zilei zeci de persoane au ramas blocate pe unul dintre aceste tronsoane unde vantul viscoleste zapada,.

FOTO VIDEO O localitate din Romania terorizata de un piroman. Mai multe incendii au bagat spaima in oameni

Incendiile din ultima perioada care s-au lasat cu pagube materiale semnificative izbucnite in localitatea maramureseana Satulung au facut ca oamenii sa se teama pentru bunurile lor, tot mai multi fiind cei care vorbesc despre existenta unui piroman.

Black Friday si Thanksgiving: Cele mai multe cumparaturi s-au facut de pe PC

Utilizatorii de PC-uri au cheltuit mai multi bani online de Thanksgiving Ziua Recunostintei) si Black Friday decat cei care au folosit dispozitive mobile, potrivit unor studii de piata citate de Bloomberg si preluate de Mediafax .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )