Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cadere uluitoare pentru una dintre cele mai importante tenismene din Romania. E la un pas sa iasa si din Top 200

Adevărul Adevărul,
Cadere uluitoare pentru una dintre cele mai importante tenismene din Romania. E la un pas sa iasa si din Top 200

Topul WTA dat publicitatii la inceputul acestei saptamani vine cu o veste proasta pentru una dintre cele mai importante jucatoare din Romania. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai importante companii de asigurari din Romania dispare de pe piata

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis retragerea autorizatiei de functionare a societatii Carpatica Asig SA, in urma constatarii starii de insolventa a societatii si.

Belgienii, pe punctul sa finalizeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte subterane: tunelul de 3 km care va transporta bere

Belgia, una dintre cele mai recunoscute tari in ceea ce priveste productia si consumul de bere din Europa, construieste in prezent un tunel subteran in orasul Brugges, ce se intinde pe o suprafata de 3 km, care va facilita transportul uneia dintre cele.

Legenda nestiuta al unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

Una dintre destinatiile de weekend, dar nu numai, pentru cei care ajung la Busteni, cu siguranta, trebuie sa fie si Cascada Urlatoarea, situata pe versantul estic al Muntilor Bucegi, la o altitudine de 1150.

Ce filme romanesti vor fi proiectate la Wroc322;aw, unul din cele mai importante evenimente cinematografice

In aceasta perioada are loc, la Wroc322;aw, Festivalul International de Film Nowe Horyzonty, cel mai bun eveniment cinematografic polonez, cu participare internationala.

Stiu ca ar fi foarte greu sa raman acasa si sa vad Olimpiada la televizor. Una din cele mai cunoscute tenismene din lume s-a razgandit in privinta JO de la Rio

Cea mai importanta tenismena din Canada a anuntat ca desi i-a fost teama de virusul Zika, nu va rata Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta a marturisit ca a avut nevoie de ceva timp pana sa se decida,.

Cele mai interesante muzee din Romania

Castelul Peles, complexul muzeal Astra, muzeul Brukenthal sau Palatul Culturii din Iasi, sunt doar cateva dintre cele mai vizitate institutii muzeale din tara, unde vei avea ocazia sa descoperi unele dintre cele.

Schimbari in sistemul bancar. Cea mai noua taxa pe care o vor percepe bancile

Royal Bank of Scotland RBS) si subsidiara sa Natwest, una dintre cele mai mari banci britanice, au anuntat ca isi vor obliga clientii sa plateasca pentru a isi putea tine banii in depozite.

Cea mai simpla reteta de varza calita cu carnati

Aceasta este una dintre cele mai usoare retete cu un continut redus de carbohidrati. Este o mancare nu foarte costisitoare si se prepara foarte repede. Mai are un avantaj: daca faci o cantitate prea mare, poti pastra o parte din varza calita cu carnati pentru a-ti lua mancare la pachet, fiind un pranz excelent.

Cea mai buna prajitura cu pepene si migdale

Poate ca nu ati mai preparat vreodata o astfel de prajitura, cu aceasta combinatie de pepene si migdale. Daca veti incerca reteta noastra, veti descoperi una dintre cele mai bune prajituri de sezon: prajitura cu pepene si migdale.

Oppo este pe primul loc: cel mai important producator din China

S-ar putea sa fi auzit din greseala de Oppo in ultimii ani, dar nu v-ati asteptat ca respectiva companie sa fie cel mai puternic creator de smartphone-uri din China. Piata de telefoane din China, desi este cea mai importanta din China, se pare ca este si una dintre cele mai volatile. Altfel, este foarte greu [].

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )