Libnet.ro
UNICEF

15:30

CALENDAR ORTODOX 21 SEPTEMBRIE. Ce sfant pomenim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 21 SEPTEMBRIE. Ce sfant pomenim astazi

Sfantul proroc Iona este cinstit pe 21 septembrie. Sfantul Iona era fiul lui Amatie. Mama acestui proroc Iona, fiind vaduva, petrecea in Sarepta Sidonului. Aceasta vaduva a. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 18 SEPTEMBRIE. Ce sfant sarbatorim astazi

Sfantul Eumenie a vietuit in secolul al VI lea. Si-a impartit averea saracilor si s-a calugarit. Atat de mult s-a umplut de harul Duhului Sfant, incat,.

CALENDAR ORTODOX 20 SEPTEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Eustatie a fost general al armatei romane din vremea imparatului Traian 98-117). Inainte de a primi botezul se numea Placid. Din viata sa aflam ca intr-o zi,.

CALENDAR ORTODOX 19 SEPTEMBRIE. Ce sfinti sarbatorim astazi?

Sfintii Mucenici Trofim, Savatie si Dorimedontau trait in timpul imparatului Probus 276-282), un persecutor al crestinilor. Ei au sosit in Antiohia in toiul unui festival pagan.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 SEPTEMBRIE. Varsatorii au armonie in cuplu, Gemenii fac planuri romantice

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 21 SEPTEMBRIE 2019. Astazi are loc a treia si ultima oara pe acest an 2019 cuadratura dintre optimistul Jupiter si Neptun si este.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Capricornii se simt coplesiti, Berbecii stralucesc

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 21 SEPTEMBRIE 2019; astazi are loc a treia si ultima oara pe acest an 2019 cuadratura dintre optimistul Jupiter si Neptun si este pentru ultima.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Racii trebuie sa fie atenti la decizii, Balantele ajung la finalul unui proiect

Horoscop 21 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop 21 septembrie Berbec. Nu poti coopera cu o persoana care, desi isi da tot interesul pentru proiectul la care lucrati.

Lets Do It, Romania! organizeaza Ziua de Curatenie Nationala pe 21 septembrie. Voluntari ialomiteni vor strange deseuri

Lets Do It, Romania! revine cu o noua zi de curatenie nationala pe 21 septembrie care va avea loc in 26 de judete din Romania, printre care si Ialomita.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 septembrie. Leii trebuie sa renunte la emotiile negative, Sagetatorii trebuie sa termine ce au inceput

Iata pentru SAMBATA 21 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: sambata, 21 septembrie

Programul zilei de21 septembrie, penultima din editia 2019 a Festivalului International George Enescu, debuteaza cu recitalul pianistului francezFrancois-Frederic Guy, laSala Auditoriuma.

Prognoza meteo pentru 21 septembrie. Vesti neplacute de la meteorologi

Sambata, 21 septembrie, vremea va fi racoroasa, chiar rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va fi moderat in regiunile estice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )