Libnet.ro
UNICEF

23:00

Calendarul ATP pentru primele trei luni din 2021. A disparut un mare turneu

Online Sport Online Sport,
Calendarul ATP pentru primele trei luni din 2021. A disparut un mare turneu

ATP a anuntat, marti, o forma revizuita a calendarului competitional pentru primele trei luni din 2021, in urma eforturilor sustinute pentru revenirea tenisului cat mai aproape de normalitate pe fondul pandemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

Romanii nerezidenti vor putea calatori in Regatul Unit cu cartea de identitate in primele 9 luni din 2021

Romanii care nu au obtinut statutul de rezident in Regatul Unit si doresc sa mearga in vizita la familie sau prieteni ori in scop turistic vor putea folosi cartea de identitate ca document de calatorie pana la 30 septembrie 2021, data de la care calatoriile in aceasta tara vor fi posibile doar cu pasaportul.

Medicul Valeriu Gheorghita: Ar trebui ca in primele 6 luni din acest moment sa putem asigura imunizarea a 60-70% din populatie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, spune ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa fie asigurata o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

ONRC: 5.144 firme si PFA au intrat in insolventa in primele 11 luni ale anului

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 11,77% in primele 11 luni din 2020, comparativ cu perioada similara a anului trecut, fiind inregistrate 5. 144 insolvente, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului.

in cel mult trei luni, primele doze de vaccin anti-COVID vor ajunge in Moldova

In maxim trei luni primele doze de vaccin anti-COVID vor ajunge in Republica Moldova, iar din toamna 2021 ar putea demara un program national accesibil de vaccinare. Este opinia sefului adjunct al Directiei municipale in sanatate, Boris Gilca, trasmite IPN.

Raluca Turcan, despre calendarul platii pensiilor din 2021: Toti pensionarii trebuie sa stie clar in ce zi a lunii urmeaza sa primeasca banii

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca in cursul zilei de miercuri va publica calendarul platii pensiilor din 2021. Astfel, fiecare pensionar din Romania ar urma sa stie clar in ce zi a fiecarei luni va.

IN PRIMELE 11 LUNI ALE ACESTUI AN Bugetul de stat a incasat 12,3 miliarde lei din accizele la tigarete

Industria tutunului a virat la stat cei mai multi bani din accize, comparativ cu celelalte domenii accizate Accizele incasate la bugetul de stat din vanzarea tigaretelor se ridica, in primele 11 luni ale anului in curs, la peste 12,3 miliarde lei, la aceasta suma adaugandu-se accizele platite de producatori pentru produse din tutun incalzit - 95,5 milioane de lei, tutun de fumat fin taiat, destinat rularii de tigarete - peste 42,6 milioane de lei, vanzarea de tigari si tigari de foi - 24 de milioane de lei, conform informatiilor publice.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Romania a inregistrat un deficit in crestere cu 21% in comertul cu produse agroalimentare

Romania a inregistrat un deficit in comertul cu produse agroalimentare de 1,24 miliarde de euro in primele noua luni ale anului 2020, in crestere cu 21% fata de aceeasi perioada din 2019, potrivit datelor centralizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), transmise la solicitarea Agerpres.

Romania a inregistrat un deficit in crestere cu 21% in comertul cu produse agroalimentare, in primele noua luni

Romania a inregistrat un deficit in comertul cu produse agroalimentare de 1,24 miliarde de euro in primele noua luni ale anului 2020, in crestere cu 21% fata de aceeasi perioada din 2019, potrivit datelor centralizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), transmise la solicitarea Agerpres.

Prezenta romaneasca importanta la primul turneu din 2021

Trei jucatoare din Romania si-au anuntat participarea la turneul de la Abu Dhabi, competitie de 500 de puncte care debuteaza in 5 ianuarie.

Unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concureaza cu Samsung S21

Inca din ianuarie vom vedea telefoanele din 2021, cu cele mai bune specificatii. Samsung ar fi primul mare producator. Dar si OnePlus pregateste ceva bun in prima jumatate a lui 2021.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )