Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, replici dure pentru Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: Este inacceptabil. Se poate cinism mai mare de atat?

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, replici dure pentru Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: Este inacceptabil. Se poate cinism mai mare de atat?

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat pe pagina sa de facebook in legatura cu reuniunea dedicata desemnarii noilor sefi ai forurilor, de la Bruxelles. Presedintele Senatului, Calin. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU-TARICEANU: Domnului Iohannis nu ii pasa de Republica Moldova

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca presedintelui Klaus Iohannis nu ii pasa de Republica Moldova decat din perspectiva voturilor pe care spera sa le obtina de la moldovenii cu dubla cetatenie, liderul ALDE criticand declaratia sefului statului privind construirea unui consens politic pentru a fixa ca prioritate nationala parcursul european al Republicii Moldova.

Calin Popescu Tariceanu: Modificarea codului electoral rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora

Modificarea codului electoral, prin care se introduce votul anticipat, rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora, considera presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al.

Calin Popescu Tariceanu, declaratii inainte de sedinta ALDE: Cea mai buna solutie este sa avem un candidat unic. Timpul ne preseaza

Conducerea ALDEa convocat o sedinta pentru luni, ora 11:00. Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a facut cateva declaratii inainte de inceperea sedintei cu privire la deciziile.

Calin Popescu Tariceanu: Proiectul legislativ privind votul in diaspora va intra luni in plenul Senatului

Proiectul privind votul in strainatate va fi supus luni spre aprobare plenului Senatului si va fi trimis apoi Camerei Deputatilor, a anuntat presedintele Camerei superioare, Calin Popescu-Tariceanu, dupa.

Surpriza totala pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Cine-l va infrunta pe actualul presedinte al Romaniei?

Surpriza interesanta pe scena politica! Presedintele Klaus Iohannis primeste un cadou mai putin asteptat. Se pregateste din ce in ce mai serios un candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile.

Tariceanu, despre participarea lui Klaus Iohannis la reuniunea extraordinara a CE: Este inacceptabil ca romanii sa nu stie cu ce mandat merge presedintele

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a scris, joi seara, pe Facebook, ca este inacceptabil ca romanii sa nu stie cu ce mandat a fost presedintele Klaus Iohannis la reuniunea extraordinara a Consiliului European, unde s-au purtat negocieri pentru ocuparea principalelor posturi de la nivel european.

Tariceanu: Bataie imensa pe ciolan, la Bruxelles. Sunt tocmeli mai ceva ca la piata! Ironii la adresa lui Klaus Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, ca tocmelile pentru functii europene dau un semnal foarte prost catre cetatenii statelor membre. Seful ALDE il ironizeaza si pe Klaus Iohannis, afirmand.

Tariceanu: Ciolos e un negociator de ungher, unul dintre personajele cu cea mai misterioasa biografie post-decembrista

Dacian Ciolos este un negociator de ungher si unul dintre personajele cu cea mai misterioasa biografie post-decembrista, a sustinut Calin Popescu Tariceanu. Liderul ALDE a tinut sa critice atitudinea.

Calin Popescu Tariceanu, anunt dupa intalnirea cruciala cu Viorica Dancila: Pentru BNR, la nivel de coalitie il vom sustinem pe Mugur Isarescu

Coalitia de guvernare planuieste sa modifice Codul Penal. Astfel, urmeaza sa fie introdusa in lege interdictia amnistierii sau gratierii faptelor de coruptie, ca efect al referendumului de pe 26.

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )