Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cand este cel mai bine sa zbori cu avionul: dimineata sau seara?

Antena3 Antena3,
Cand este cel mai bine sa zbori cu avionul: dimineata sau seara?

Zborurile sunt cele mai mari cosmaruri pentru cei care se panicheaza doar la gandul de a se urca in avion. De la disconfortul pe care il au cand le trec prin minte tot felul de scenarii,. continuă pe Antena3

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Pe langa faptul ca este bogat si celebru datorita talentului sau in actorie, dar si filmului Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan a primit.

Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a explodat. Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in septembrie, punctand un avans de 8% 6. 100 de euro) in ultimul an, una dintre cele mai mari cresteri anuale din.

Un nou oras va aparea langa Bucuresti. Este cel mai mare proiect anuntat vreodata in Romania

Baneasa Developments va demara in perioada urmatoare un proiect imobiliar gigant de 1,7 miliarde de euro, ce va transforma zona din jurul mallului Baneasa Shopping City si Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Ministrul Justitiei: Ramanerea Inspectiei Judiciare la CSM, cel mai putin probabila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca este cel mai putin probabil ca Inspectia Judiciara sa ramana la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), informeaza Agerpres. Pe.

Cel mai puternic antibiotic natural. Ce boli trateaza si previne usturoiul

Usturoiul este cel mai cunoscut antibiotic natural, fiind folosit de mii de ani pentru tratarea multor afectiuni. Antioxidantii puternici sustinuti de alicina, un ingredient activ foarte valoros continut de.

Cum este mai bine sa consumam fructele, proaspete, uscate sau congelate?

Mananca mai multe fructe si legume este una dintre recomandarile pe care le auzim cel mai des cand suntem incurajati sa mancam sanatos. Dar cand vine vorba de a manca mai multe fructe, primim mesaje mixte despre felul in care sa le consumam.

Chef Catalin Scarlatescu ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Catalin Scarlatescu a pregatit ceva traditional. El ne spune cum se face cel mai bun gem de prune. Facem un magiun pe prune care il dam cadou constantenilor. O tona de prune am folosit. Focul este.

Romania ramane statul cu cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% (diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA)

Romania ramane statul membru care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA), pPotrivit unui studiu al Comisiei Europene. Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de Euro. Pentru a pune lucrurile in context, suma necolectata din TVA este mai mare decat alocarile bugetare ale Romaniei in anul 2017 pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatat, a declarat Daniel Anghel, lider impozite si taxe indirecte PwC Europa Centrala si de Est.

Cristian Pomohaci a plecat dupa mai bine de sapte ore din sediul Mitropoliei Ardealului

Fostul preot Cristian Pomohaci, al carui apel la decizia de caterisire s-a discutat, joi, de catre Consistoriul Mitropolitan, a plecat dupa mai bine de sapte ore din sediul Mitropoliei Ardealului de la Sibiu. La.

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Tara noastra ramane statul membru al Uniunii Europene UE) care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA). Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat de presa al companiei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers PwC), care citeaza un studiu al Comisiei Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )