Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul Justitiei: Ramanerea Inspectiei Judiciare la CSM, cel mai putin probabila

B1 B1,
Ministrul Justitiei: Ramanerea Inspectiei Judiciare la CSM, cel mai putin probabila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca este cel mai putin probabil ca Inspectia Judiciara sa ramana la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), informeaza Agerpres. Pe. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, ANUNT EXPLOZIV despre DEMITEREA Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, vineri, ca nu a citit raportul Inspectiei Judiciare privind controlul de la Directia Nationala Anticoruptie DNA), iar in ce priveste o eventuala demitere a.

Raport: Kovesi a obstructionat activitatea echipei de control a Inspectiei Judiciare. Concluzia e contestata atat din interiorul inspectiei cat si de DNA

Laura Codruta Kovesi a obstructionat verificarile la institutia pe care o conduce, refuzand sa puna la dispozitie dosarele procurorului Mihaiela Iorga Moraru, insa concluzia este contestata atat de trei inspectori judiciari care au facut parte din echipa de control, cat si de DNA. Asa se arata in raportul Inspectiei Judiciare IJ).

DNA prezinta o varianta a raportului Inspectiei Judiciare a carui concluzie este ca Laura Codruta Kovesi poseda calitatile necesare pentru exercitarea in continuare a functiei de conducere/ Antena 3 si Luju prezinta fragmente din raport care o fac praf p

Directia Nationala Anticoruptie a publicat vineri concluziile unei variante provizorii a raportului Inspectiei Judiciare privind eficienta manageriala la DNA document primit de DNA pe 26 septembrie) a carui principala concluzie este ca Laura Codruta Kovesi poseda calitatile necesare pentru exercitarea in continuare a functiei de conducere. In aceeasi zi, Antena 3 si Luju. ro au prezentat fragmente din raport care ar evidentia presupuse nereguli descoperite de Inspectia Judiciara la DNA, printre care intarizerea timp de 11 ani a unor dosare si neasumarea esecurilor. Controlul Inspectiei Judiciare la DNA a fost realizat de 6 inspectori - 3 care ar fi tras concluzii favorabile sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si 3 care ar fi evidentiat nereguli, potrivit informatiilor publicate anterior de Hotnews. ro.

Descoperiti: Noi pasaje bomba din raportul Inspectiei Judiciare despre activitatea DNA

Andreea Sava a prezentat, la emisiunea Descoperiti, de la Antena 3, noi pasaje din raportul Inspectiei Judiciare cu privire la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie. in aceste pasaje sunt.

DNA, PRIMA REACTIE dupa aparitia raportului Inspectiei Judiciare

Directia Nationala Anticoruptie dezaproba modul in care conducerea Inspectiei Judiciare a gestionat datele din raportul de control desfasurat la DNA, mentionand ca in spatiul public au.

Prima reactie a DNA, dupa aparitia raportului Inspectiei Judiciare: Este o prezentare partiala, trunchiata si scoasa din context

Directia Nationala Anticoruptie dezaproba modul in care conducerea Inspectiei Judiciare a gestionat datele din raportul de control desfasurat la DNA, mentionand ca in spatiul public au.

Intalnire ministrul Justitiei-ambasadorul Germaniei in Romania. Ce au discutat cei doi oficiali?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, joi, o intrevedere cu ambasadorul Germaniei in Romania, Cord Meier-Klodt. Cei doi oficiali au discutat despre controversatul proiectul de lege de modificare a legilor justitiei.

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Tara noastra ramane statul membru al Uniunii Europene UE) care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA). Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat de presa al companiei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers PwC), care citeaza un studiu al Comisiei Europene.

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Pe langa faptul ca este bogat si celebru datorita talentului sau in actorie, dar si filmului Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan a primit.

Halep, dupa victoria in fata Jelenei Ostapenko: Serviciul a fost probabil cel mai bun lucru astazi

Simona Halep a declarat, sambata, dupa ce a ajuns in finala China Open, ca, probabil, serviciul a ajutat-o cel mai mult sa o invinga pe letona Jelena Ostapenko.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )