Libnet.ro
UNICEF

22:15

CORONAVIRUS. Se inchid magazinele din mall-uri. Exceptie fac farmaciile si supermarketurile

B1 B1,
CORONAVIRUS. Se inchid magazinele din mall-uri. Exceptie fac farmaciile si supermarketurile

Noi masuri in plina pandemie de coronavirus. La doua zile de la declararea starii de urgenta, Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania RORETAIL) a anuntat ca societatile comercialedin. continuă pe B1

Magazinele din mall-uri vor fi inchise, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor- decizie a retailerilor

Societatile comerciale care functioneaza in centrele comerciale de tip mall, cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, vor suspenda contractele de inchiriere ale magazinelor pe intreaga durata a starii de urgenta, dar si contractele individuale de munca ale lucratorilor comerciali pe perioada instituirii starii de urgenta, a anuntat miercuri Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania RORETAIL), intr-un comunicat citat de Agerpres.

Anunt DIGI, in contextul epidemiei de coronavirus: Consumul de internet fix a crescut moderat in ultimele zile in Romania, iar magazinele din Spania si Italia au fost inchise

RCSRDS, cel mai mare operator de internet fix din Romania, a precizat pentru HotNews. ro ca in ultimele zile, a fost constatata o crestere moderata a consumului de date, mai ales in reteaua de internet fix, iar pentru consumul de date mobile s-a remarcat o usoara crestere. Separat de aceste precizari, grupul DIGI a anuntat marti seara pe bursa ca si-a inchis magazinele din Italia si Spania, in acord cu cerintele autoritatilor, si a detaliat alte masuri luate impotriva extinderii coronavirusului.

Germania isi inchide granitele si pentru cetatenii Uniunii Europene. Exceptie fac transportatorii de marfa sau personalul din sistemul sanitar

Germania extinde masurile de preventie impotriva raspandirii coronavirusului si adopta noi restrictii drastice. Astfel guvernul de la Berlin a decis inchiderea frontierelorpentru calatorii din alte.

Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitala isi reduce activitatea - consultatiile din ambulatoriu au fost anulate

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din Capitala anunta ca isi reduce activitatea, in contextul pandemiei de coronavirus, astfel ca au fost anulate consultatiile din ambulatoriu, fiind prioritare doar cazurile care reprezinta o urgenta medicala.

Un pacient infectat cu coronavirus scuipa medicii din spital si tuseste in mod ostentativ

Un pacient infectat cu coronavirus, internat la Institutul Matei Bals, are un comportament revoltator fata de medici.

Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Programul mijloacelor de transport in comun din Iasi a fost limitat, in urma unei decizii a Comitetului local pentru Situatii de Urgenta. Astfel, tramvaiele si autobuzele vor circula numai intre anumite ore.

Coronavirus: indemnul presedintelui din Belarus catre concetateni: Munciti pamantul si conduceti tractoare Tractorul ii va vindeca pe toti

Nu intrati in panica, ci munciti pamantul si conduceti tractoare: acestea sunt sfaturile presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko catre concetatenii sai, in plina panademie de coronavirus, care afecteaza si aceasta tara din Europa de Est, informeaza AFP.

CORONAVIRUS. Bancile centrale din intreaga lume reduc dobanzile

Bancile centrale din intregaa lume se pregatesc pentru o criza fincnciara provocata de pandemia de coronavirus. Astfel, bancile centrale au inceput deja sa reduca in mod agresiv dobanzile si ofera imprumut.

CORONAVIRUS |Romanii intorsi din tari cu cel putin 500 de cazuri de contaminare intra automat in izolare la domiciliu (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anuntat ca vor fi plasate in izolare la domiciliu toate persoanele care vor reveni in Romania din state in care exista cel putin 500 de cazuri de contaminare cu noul co.

Coronavirus: Rusia suspenda din 17 martie transportul feroviar spre si din Ucraina si Republica Moldova

Caile ferate ruse au anuntat suspendarea trenurilor spre si din Ucraina si Republica Moldova de la 17 martie, intr-o tentativa de a limita propagarea coronavirusului.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )