Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cand vor scadea cazurile de COVID in Romania? Anuntul facut de ministrul Nelu Tataru

Antena3 Antena3,
Cand vor scadea cazurile de COVID in Romania? Anuntul facut de ministrul Nelu Tataru

Romania nu a trecut de primul val al epidemiei de coronavirus si s-ar putea ca numarul de cazuri sa scada, daca se respecta regulile, abia in noiembrie. continuă pe Antena3

Nelu Tataru a dat vestea cea mare. Cand vor scadea cazurile de COVID-19 in Romania. Adevarul despre al doilea val al pandemiei

Romania se afla deocamdata in primul val al pandemiei de COVID-19, iar numarul imbolnavirilor zilnice nu pare sa scada. Desi ieri s-a inregistrat cel mai mic numar de cazuri din ultimele doua luni, respectiv 692, acesta esta datorat numarului mic de teste efectuate, 7. 331, astfel ca bucuria noastra nu este bazata pe motive reale. Ministrul .

Cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii

In cursul zilei de vineri, premierul Romaniei a raspuns la una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele tuturor romanilor: cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii pe 11 septembrie 2020. Premierul Romaniei sustine ca, pentru a fi posibila o noua majorare a pensiilor, trebuie sa .

Plata pensiilor, suspendata din octombrie. Anuntul facut de Casa de Pensii

Conform unui anunt al Casei de Pensii, romanii care primesc pensie de urmas trebuie sa prezinte actele prin care mai pot primi acest tip de pensie, altminteri plata acesteia va fi suspendata de la 1 octombrie. Situatie in Romania: plata pensiilor ar putea fi suspendata din octombrie Casa de Pensii a anuntat ca elevii si .

Bill Gates spune cand vor depasistatele bogate pandemia Covid-19. Ce se va intampla cu tarile sarace

Fondatorul Microsoft Bill Gates, foarte implicat in lupta impotriva pandemiei covid-19 prin intermediul Fundatiei Bill si Melinda Gates, are incredere in aparitia la inceputul anului viitor a unui vaccin impotriva noului coronavirus, insa se teme ca tarile in curs de dzvoltare nu vor putea beneficia foarte rapid de el.

ingrijorari cu privire la dezvoltarea unui vaccin anti-COVID-19. Apelul facut de cercetatori la companiile care le produc

Cercetatorii vor ca firmele producatoare de medicamente sa fie mai deschise cu privire la modul in care se desfasoara studiile cu vaccinuri. Dupa ce compania AstraZeneca a declarat saptamana trecuta ca a oprit studiul clinic al vaccinului impotriva Covid-19 din motive de siguranta, directorul executiv al companiei, Pascal Soriot, a dezvaluit doar ca o persoana care a primit vaccinul a prezentat simptome neurologice grave.

Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021. Toti romanii trebuie sa afle

Vesti bune pentru unii soferi din tara. Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021 sunt cele cu volan pe dreapta, aduse aici de catre romanii care si le-au achizitionat din alte tari straine unde lucreaza, de fapt. Este vorba de masinile cu volan pe dreapta, aduse din Marea Britanie. Motivul principal este vizibilitatea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )