Libnet.ro
UNICEF

15:00

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza

Adevărul Adevărul,
Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan isi depune candidatura in aceasta dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania.

Exclusiv. Sondaj pe Bucuresti. Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, procent extrem de mic

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea la alegerile locale, obtinand un scor de 46,3%, spre deosebire de candidatul PSD, care ar scoate doar 38,9%, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL. Datele mai arata ca in cazul in care Traian Basescu nu ar candida, votantii sai ar pune stampila pe Nicusor Dan intr-o proportie covarsitoare.

Gabriela Firea il spulbera pe Nicusor Dan: Spune ca pensionarii sunt pomanagii. Cred ca parintii si bunicii nostri nu trebuie umiliti!

Gabriela Firea vine cu acuzatii grave la adresa candidatului sustinut de PNL si USR pentru alegerile locale din Bucuresti Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei sustine ca Dan spune despre pensionari ca sunt pomanagii si totodata creaza probleme investitorilor si dezvoltatorilor din Bucuresti, dandu-i pe acestia in judecata.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

NICUSOR DAN: Ma intreb cum vine Firea sa ceara un nou mandat cand a dus Capitala in faliment

Nicusor Dan a lansat un atac la Gabriela Firea, contracandidata sa la Primaria Bucurestiului, acuzand-o din nou ca a bagat orasul in faliment si nu si-a onorat nicio promisiune. Candidatul dreptei a fost sustinut de liderii PNL si USR-PLUS, Ludovic Orban si Dan Barna, conform Hotnews.

NICUSOR DAN: Stiu ca sustinatorii PMP-ului doresc ca primarul actual si administratia actuala PSD din Bucuresti sa plece

Candidatul PNL si USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca sustinatorii PMP doresc ca primarul actual si administratia PSD din Bucuresti sa plece si este convins ca ei vor da un vot util in lupta intre anti-PSD si PSD, conform News. ro.

Nicusor Dan: Stiu ca sustinatorii PMP doresc ca Firea si administratia PSD din Bucuresti sa plece. Sunt convins ca ei vor da un vot util in aceasta lupta

Candidatul PNL si USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca sustinatorii PMP doresc ca primarul actual si administratia PSD din Bucuresti sa plece si este convins ca ei vor da un vot util in lupta intre anti-PSD si PSD.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e PSD, prin reprezentantii ei a fost implicata in cazul 10 August Sunt convins ca sustinatorii PMP vor da un vot util in aceste alegeri

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, si-a exprimat convingerea ca electoratul PMP din Bucuresti va da un vot util la alegeri, chiar si in contextul in care partidul pe care ei il sustin.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Putem face din Bucuresti un centrul regional in tehnologie si centrul cultural si economic al sud-estului Europei (VIDEO)

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitale. El a tinut sa multumesca USR-PLUS si PNL pentru ca au inteles mesajul bucurestenilor, care isi doresc sa scape de administratia.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Este campania bucurestenilor care vor ca administratia sa lucreze pentru ei

Nicusor Dan, candidatul unic al principalelor partide de dreapta din Romania, PNL si USR PLUS, si-a depus dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central, la finalul unei perioade intense de strangere de semnaturi. La eveniment au participat liderii partidelor care il sustin, Ludovic Orban, PNL, si Dan Barna, USR PLUS, si cei sase candidati ai aliantei de dreapta la primariile de sector.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )