Libnet.ro
UNICEF

20:45

Nicusor Dan isi depune candidatura in aceasta dupa-amiaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Dan isi depune candidatura in aceasta dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania.

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru primaria Bucuresti, fostul presedinte urmand sa-si depuna candidatura duminica, au declarat pentru HotNews. ro surse din Biroul Electoral Municipal.

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Traian Basescu isi depune candidatura pentru al doilea mandat de primar general al Capitalei

Euro-deputatul Traian Basescu vrea sa conduca destinele municipiului Bucuresti in perioada 2020 20.

Nicusor Dan: Campania aceasta este de fapt a bucurestenilor care vor ca administratia sa fie una de bun-simt

Candidatul PNL si USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si-a depus duminica seara candidatura la Biroul Electoral Municipal si a spus ca aceasta campanie este a bucurestenilor care vor ca administratia sa fie una de bun simt, sa fie una care lucreaza pentru cetateni. Liderul USR-Plus, Dan Barna, a afirmat ca aceasta echipa va scoate plaga PSD-ista de la butoanele Bucurestiului.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Este campania bucurestenilor care vor ca administratia sa lucreze pentru ei

Nicusor Dan, candidatul unic al principalelor partide de dreapta din Romania, PNL si USR PLUS, si-a depus dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central, la finalul unei perioade intense de strangere de semnaturi. La eveniment au participat liderii partidelor care il sustin, Ludovic Orban, PNL, si Dan Barna, USR PLUS, si cei sase candidati ai aliantei de dreapta la primariile de sector.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Putem face din Bucuresti un centrul regional in tehnologie si centrul cultural si economic al sud-estului Europei (VIDEO)

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitale. El a tinut sa multumesca USR-PLUS si PNL pentru ca au inteles mesajul bucurestenilor, care isi doresc sa scape de administratia.

Nicusor Dan: Stiu ca sustinatorii PMP doresc ca Firea si administratia PSD din Bucuresti sa plece. Sunt convins ca ei vor da un vot util in aceasta lupta

Candidatul PNL si USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca sustinatorii PMP doresc ca primarul actual si administratia PSD din Bucuresti sa plece si este convins ca ei vor da un vot util in lupta intre anti-PSD si PSD.

Nicusor Dan si-a depus candidatura la functia de primar general

Nicusor Dan, sustinut de Alianta USR PLUS si PNL, si-a depus dosarul de candidatura pentru functia d.

Exclusiv. Sondaj pe Bucuresti. Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, procent extrem de mic

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea la alegerile locale, obtinand un scor de 46,3%, spre deosebire de candidatul PSD, care ar scoate doar 38,9%, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL. Datele mai arata ca in cazul in care Traian Basescu nu ar candida, votantii sai ar pune stampila pe Nicusor Dan intr-o proportie covarsitoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3301 seconds )