Libnet.ro
UNICEF

09:45

O cantareata din Romania, scene hot cu o blonda la malul marii

Antena3 Antena3,
O cantareata din Romania, scene hot cu o blonda la malul marii

Senzatia muzicii pop, Anca Pop, a facut un show erotic demn de revistele pentru adulti, la piscina. Blonda sexy care a filmat primul videoclip nud din Romania s-a lasat in sanii goi si a invitat o prietena sa o mangaie. continuă pe Antena3

Aventuri la malul marii: Un taximetrist si-a dus clientul pana la sezlong, in vreme ce doi brasoveni si-au facut selfie in trafic (VIDEO)

Un taximetrist din Mamaia care a fost filmat in timp ce isi ducea clientul pana la sezlong, a fost amendat cu 15 mii de lei si a ramas si fara loc de munca, informeaza B1 TV. De aventuri la malul marii au.

Imperiul de la Zimnicea al celui mai bogat om din Romania

Cel mai bogat om al Romaniei, Ioan Niculae, are pe malul Dunarii, la Zimnicea, un imperiu cu sapte case, inconjurate de copaci adusi din China. Desi este unul dintre cele mai sarace orase din Romania, declarat.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Cea mai mare captura de heroina din Romania, de 40 de milioane de euro, descoperita de DIICOT (VIDEO)

Autoritatile romane au anuntat miercuri cea mai mare captura de heroina din Romania de dupa 1990, si anume o captura de 40 de milioane de euro, potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, informeaza B1.

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania: Taxele de admitere la facultate sunt aberante

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a realizat o analiza prin care arata ca universitatile percep sume aberante de la viitorii studenti. Tinerii spun ca banii nu ar justifica.

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania

Antena 3 e lider de audienta. De la 1 ianuarie 2015 si pana astazi, pentru un public care conteaza extrem de mult, Antena 3 este postul de televiziune numarul 1 din Romania, devansand canalele.

Financial Times: Riscurile din Romania sunt in crestere

Conflictele politice, coruptia, dezacordurile cu FMI si relaxarea politicii fiscale din Romania nu sunt ingrediente ale unei piete emergente performante, scrie Financial Times, notand ca factorii negativi incep sa ii depaseasca pe cei pozitivi, iar riscurile sunt in crestere.

Accident in Anglia in care a fost implicat si un autocar din Romania: Sase persoane au suferit rani usoare

Un autocar cu 52 de locuri din Romania s-a izbit luni de un parapet de beton, pe autostrada M25, in apropiere de Leatherhead, a anuntat Politia din Surrey comitat in sudul Angliei, vecin cu zona londoneza).

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )