Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce cantaret din Romania i-a spus lui Catalin Maruta ca ar vrea sa aiba o aventura cu Andra

Adevărul Adevărul,
Ce cantaret din Romania i-a spus lui Catalin Maruta ca ar vrea sa aiba o aventura cu Andra

Catalin Maruta a fost surprins in propria emisiune, dupa ce unul dintre invitati i-a spus ca ar vrea sa aiba o aventura cu Andra. Totul a fost doar o gluma, raspunsul venind in cadrul provocarii spui tot sau iti ia gura foc. continuă pe Adevărul

Catalin Maruta a ramas cu gura cascata. Cine i-a spus ca vrea sa stea o noapte cu Andra

Catalin Maruta a ramas cu gura cascata cand a auzit dezvaluirile fara perdea facute de un artist. Cine i-a spus ca vrea sa stea o noapte cu Andra, sotia lui. Marturisirile care l-au lasat masca pe Catalin Maruta Rubrica Spui tot sau iti ia gura foc a fost una cu surprize pentru prezentatorul emisiunii. Catalin .

EXCLUSIV Vedeta din Romania, la un pas de moarte! A ramas cu masina pe marginea prapastiei

Mariana Moculescu, fosta sotie a celebrului compozitor Horia Moculescu, a vazut moartea cu ochii, marti, la munte, unde se afla cu bunul ei prieten, actorul Catalin Lungu. La un moment dat, masina lor a ramas impotmolita pe un drumul inzapezit, din apropierea lacului Scropoasa, si orice manevra a soferului le-ar pus viata in joc. Disperati, .

VIDEO INTERVIU Vlad Voiculescu si Oana Toiu, despre planurile USR PLUS pentru noul Parlament. Voiculescu: Nivelul de degradare profesionala la care au ajuns multe dintre institutiile din Romania e provocat exact de politizare Oana Toiu: Noi ce am promis

In pragul alegerilor parlamentare, Vlad Voiculescu si Oana Toiu au vorbit, la interviurile HotNews. ro, despre cele 40 de angajamente ale USR PLUS pentru urmatorii 4 ani si despre planul partidului pentru urmatorul legislativ. Vlad Voiculescu a lamurit zvonurile legate de studiile sale, a vorbit despre relatia cu Nicusor Dan si a spus ca in doua saptamani va putea fi, in sfarsit, viceprimarul Capitalei. Universitatea pe care am terminat-o este in toate topurile internationale. Este, de asemenea, o facultate pe care o termina circa 18% din cei care o incep. E un pic diferit fata de facultatile pe care le vedem pe CV-urile demnitarilor din Romania, a explicat Vlad Voiculescu.

Orasul din Romania unde cosurile sunt interzise. Ce se intampla acum in tara

Tot mai multe zone din Romania au un grad mare de infectari cu noul virus. in incercarea de a limita noi infectari autoritatile gasesc tot felul de modalitati de siguranta pentru populatie. Una din metodele gasite de autoritatile din judetul Arges a luat prin suprindere locuitorii judetului. Judetul Arges are o crestere mare a ratei .

Cum a murit Caragiale, a fumat 80 de tigari in acea noapte. Plecase frustrat din Romania

Ion Luca Caragiale, unul din cei mai mari dramaturgi romani a lasat in urma sa o opera impresionanta. Si asazi piesele ssale de teatru sunt la fel de actuale ca si atunci cand au fost scrise. Dar in spatele geniului Caragiale a stat si omul si moartea sa a fost una plina de mister. Ion .

inca o vedeta din Romania, aproape de divort. Anuntul soc al serii: ce se intampla

Multi o cunosc pe Tily Niculae din seriale, precum La Bloc, sau productiile Contra timp si Contra timp 2. Dar putini stiu ca actrita, in varsta de 34 de ani, a trecut si trece prin momente grele. Tily Niculae la un pas de divort Dupa ce a devenit cunoscuta pentru rolul din sitcom-ul romanesc La .

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis. in ce oras se afla

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis a fost deschisa la Timisoara. Cafeneaua a fost deschisa la Timisoara saptamana trecuta ofera produse pe baza de cannabidiol CBD), fiind singura de aest gen din Romania. S-a deschis prima cafenea din Romania care ofera produse pe baza de cannabis. Cat costa o cafea Prima .

Rata de supravietuire a noilor firme din Romania era intre 51-85% in 2018

Demografia firmelor din Romania in perioada 2014-2018 arata ca rata de supravietuire a acestora era intre 51-85%, potrivit unei publicatii a Institutului National de Statistica INS). Rata de supravietuire la primii ani de la infiintare) reprezinta numarul de intreprinderi care au supravietuit in anul de referinta, raportat la intreprinderile nou create in urma cu unu, doi, trei sau patru ani.

Invest Club lanseaza sectiunea dedicata fondurilor de investitii in cadrul Portalului Investitorilor din Romania

Dupa lansarea Concursului Investeste virtual, castiga real de catre Invest Club, cu doar 2 saptamani in urma, astazi se anunta o noua sectiune in cadrul portalului investclub. ro, si anume sectiunea dedicata Fondurilor de Investitii, unde investitorii pot accesa toate informatiile financiare importante despre cele peste 200 de fonduri de investitii din Romania si strainatate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )