Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rata de supravietuire a noilor firme din Romania era intre 51-85% in 2018

Hotnews Hotnews,
 Rata de supravietuire a noilor firme din Romania era intre 51-85% in 2018

Demografia firmelor din Romania in perioada 2014-2018 arata ca rata de supravietuire a acestora era intre 51-85%, potrivit unei publicatii a Institutului National de Statistica INS). Rata de supravietuire la primii ani de la infiintare) reprezinta numarul de intreprinderi care au supravietuit in anul de referinta, raportat la intreprinderile nou create in urma cu unu, doi, trei sau patru ani. continuă pe Hotnews

Burse in valoare totala de 55.000 de euro pentru cadre didactice din mediul universitar, de la firme IT din Romania. Lista castigatorilor

Industria IT din Romania a oferit in total 55. 000 de euro, prin intermediul proiectului Bursele ANIS, sub forma unor sponsorizari de cate 5. 000 de euro cadrelor didactice tinere, pentru sustinerea unor cursuri tehnologice inovatoare. in editia din acest an au fost selectate 11 cursuri, ce vizeaza tehnologii precum Cybersecurity, Machine Learning, Artificial Inteligence, Big Data, Health Tech si Tech for All, propuse de asistenti sau lectori universitari, cu varste cuprinse intre 28 si 38 de ani, ce activeaza in universitati prestigioase din Romania.

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis. in ce oras se afla

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis a fost deschisa la Timisoara. Cafeneaua a fost deschisa la Timisoara saptamana trecuta ofera produse pe baza de cannabidiol CBD), fiind singura de aest gen din Romania. S-a deschis prima cafenea din Romania care ofera produse pe baza de cannabis. Cat costa o cafea Prima .

Actorul din Romania care si-a riscat viata pentru un rol. A fost aruncat in Dunare (exclusiv)

Un actor iubit din Romania si-a riscat viata pentru un rol. Acesta a fost aruncat in Dunare. Ce a patit Despre ce rol e vorba si in ce film pot vedea romanii secventa deosebita, dar si riscanta din care a facut parte artistul? Un actor roman si-a riscat viata pentru un rol Arta cere sacrificii, .

Inna e mai presus de legile din Romania?! Ce a facut marea vedeta, nu i-a pasat de oameni

Inna a lasat din nou impresia ca nu ii sta gandul deloc la pandemie. Artista pare sa fie adepta miscarii faramasca, lucru constatat in urma actiunilor sale, in special cea recenta, cand a fost surprinsa de fotoreporterii CanCan, in Bucuresti, intr-o ipostaza neconforma cu legile din Romania. Legea, o bariera peste care Inna trece des.

Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil sa conduci

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 36 de judete sunt sub cod galben de ceata vineri dimineata, 27 noiembrie 2020. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. Alerta ANM: Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil de condus Conform ANM, pana la ora 9:00 va fi ceata in judetele: Alba zona joasa, .

Artistul din Romania indragostit de Delia: O faceam sa rada, dar ea nimic!

A tinut ani de zile secretul, dar acum s-a aflat tot. Cine este artistul din Romania indragostit de Delia pana peste cap?! Detalii incredibile au fost dezvaluite la iUmor. Unul dintre artistii din Romania, indragostit de Delia in editia de duminica de iUmor, artistul indragostit de Delia se da de gol si spune adevarul. Ciupi .

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

Topul influencerilor romani: Cea mai mare parte a influencerilor din Romania este reprezentata de femei. Peste 47% dintre creatorii Instagram din Romania sunt implicati in fraude - studiu

Majoritatea influencerilor au incercat macar o data o metoda artificiala pentru cresterea in Instagram, iar cel putin 15% dintre ei au anomalii de crestere vizibile. Conform studiului, 47% dintre influencerii romani activi in Instagram si-au construit comunitatile utilizand practici frauduloase precum followunfollow, comentarii neautentice, anomalii de crestere etc), inclusiv celebritatile din categoria macro-influenceri, unde procentul ajunge la 55,21%. Cine este cel mai influent creator din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )