Libnet.ro
UNICEF

21:30

CAR EXPERT AUTO Cea mai rapida despagubire pe CASCO si RCA

Auto Ro Auto Ro,
CAR EXPERT AUTO Cea mai rapida despagubire pe CASCO si RCA

CAR EXPERT AUTO CENTER este un service auto care ofera servicii complete de reparative a autovehiculelor, respective diagnoza, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, precum si toate operatiunile de intretinere curenta si periodica, avand o fructuoasa relatie de colaborare cu societatile de asigurari Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra. continuă pe Auto Ro

Service CAR EXPERT AUTO Cea mai rapida despagubire pe CASCO si RCA

CAR EXPERT AUTO CENTER este un service auto care ofera servicii complete de reparatie a autovehiculelor, respectiv diagnoza, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, precum si toate operatiunile de intretinere curenta si periodica, avand o fructuoasa relatie de colaborare cu societatile de asigurari Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra.

Piata auto europeana in octombrie: Volkswagen Golf e lider, Polo are cea mai mare crestere, iar Peugeot 208 cea mai mare scadere

Piata auto europeana a inregistrat in luna octombrie din acest an o crestere de 7%, iar cel mai bine vandut model ramane Volkswagen Golf, potrivit datelor firmei de cercetare JATO. In acelasi timp, Volkswagen Polo este pe locul al doilea la vanzari si are cea mai mare crestere +27,7%), iar Peugeot 208 este masini din top 10 ale caror vanzari s-au prabusit cel mai mult -11,4%).

Ce vanzari a avut cea mai cautata masina electrica si in ce tari i-a mers cel mai bine

Acum cinci-sase ani masinile electrice erau prezentate ca fiind the next big thing in industria auto si se vehiculau tinte de vanzari foarte optimiste. De ceva timp incoace insa optimismul nu mai domina segmentul, fiindca vanzarile sunt departe de a fi grozave. Liderul in segment, alianta Renault-Nissan, anunta cu mandrie ca a vandut 200. 000 de masini electrice din 2010 si pana in prezent, trei sferturi reprezentand Nissan Leaf, de departe cea mai vanduta masina 100% electrica.

Cea mai mare firma de taxi din Brasov a facut bani grei folosind aparate de taxare masluite

Cea mai mare razie din istoria Brasovului, desfasurata marti, a scos la iveala faptul ca Martax, cea mai mare compania de taximetrie din Brasov a facut o evaziune de 5 milioane de lei. Metoda era una simpla: aparatele de taxat erau masluite.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon a fost inregistrata la Miercurea Ciuc, minus 12 grade

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon a fost inregistrata, joi, la Miercurea Ciuc, cand termometrele au ariatat minus 12 grade, relateaza Mediafax. Meteorologii au anuntat, dupa o zi de miercuri insorit.

Cea mai scazuta temperatura din tara, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 12 grade Celsius, s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde a fost consemnata, pentru a doua zi consecutiv, minima nationala a zilei in acest sezon, relateaza Mediafax.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 12 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 12 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax. Temperatura de minus 12,1 grade Celsius inregistrata joi dimineata.

Record de temperatura la Sibiu. Noaptea de miercuri spre joi a fost cea mai friguroasa din acest sezon

Mercurul din termometre a coborat in noaptea de miercuri spre joi la minus 6 grade la Sibiu, fiind cea mai scazuta valoare inregistrata in acest sezon.

Robin Williams, cea mai cautata persoana de pe Google, in 2014. Cine urmeaza in top

Robin Williams a fost desemnat cea mai cautata persoana de pe Google in 2014, in urma unei analize realizate la nivel global timp de mai multe luni. in acelasi clasament, stabilit de Ask. com si The Hollywood Reporter, Jennifer Lawrence, Kim Kardashian sau Joan Rivers sunt alte nume cautate comunitatea globala online.

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc si Toplita

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc si la Toplita, in judetul Harghita, informeaza Mediafax. Potrivit meteorologilor,.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )