Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce vanzari a avut cea mai cautata masina electrica si in ce tari i-a mers cel mai bine

Hotnews Hotnews,
 Ce vanzari a avut cea mai cautata masina electrica si in ce tari i-a mers cel mai bine

Acum cinci-sase ani masinile electrice erau prezentate ca fiind the next big thing in industria auto si se vehiculau tinte de vanzari foarte optimiste. De ceva timp incoace insa optimismul nu mai domina segmentul, fiindca vanzarile sunt departe de a fi grozave. Liderul in segment, alianta Renault-Nissan, anunta cu mandrie ca a vandut 200. 000 de masini electrice din 2010 si pana in prezent, trei sferturi reprezentand Nissan Leaf, de departe cea mai vanduta masina 100% electrica. continuă pe Hotnews

Robin Williams, cea mai cautata persoana de pe Google, in 2014. Cine urmeaza in top

Robin Williams a fost desemnat cea mai cautata persoana de pe Google in 2014, in urma unei analize realizate la nivel global timp de mai multe luni. in acelasi clasament, stabilit de Ask. com si The Hollywood Reporter, Jennifer Lawrence, Kim Kardashian sau Joan Rivers sunt alte nume cautate comunitatea globala online.

Pas cu pas de Klaus Iohannis, cea mai cautata carte la editia din acest an a Targului Gaudeamus

Cel mai cautat volum la a XXI-a editie a Targului International de Carte Gaudeamus a fost Pas cu pas, scris de presedintele ales, Klaus Iohannis, si aparut la Editura Curtea Veche.

Piata auto europeana in octombrie: Volkswagen Golf e lider, Polo are cea mai mare crestere, iar Peugeot 208 cea mai mare scadere

Piata auto europeana a inregistrat in luna octombrie din acest an o crestere de 7%, iar cel mai bine vandut model ramane Volkswagen Golf, potrivit datelor firmei de cercetare JATO. In acelasi timp, Volkswagen Polo este pe locul al doilea la vanzari si are cea mai mare crestere +27,7%), iar Peugeot 208 este masini din top 10 ale caror vanzari s-au prabusit cel mai mult -11,4%).

Cea mai mare firma de taxi din Brasov a facut bani grei folosind aparate de taxare masluite

Cea mai mare razie din istoria Brasovului, desfasurata marti, a scos la iveala faptul ca Martax, cea mai mare compania de taximetrie din Brasov a facut o evaziune de 5 milioane de lei. Metoda era una simpla: aparatele de taxat erau masluite.

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc si Toplita

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc si la Toplita, in judetul Harghita, informeaza Mediafax. Potrivit meteorologilor,.

Iohannis: Coruptia e, de departe, cea mai mare problema de siguranta nationala

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri dimineata, ca cea mai mare problema de siguranta nationala este coruptia. Trebuie sa intelegem ca o Romanie in care politicieni si oameni de afaceri se unesc pentru a devaliza bugetul public este o Romanie asasinata, a declarat Iohannis la conferinta Anti-corruption Sustainability in Romania organizata de Centrul Roman de Politici Europene CRPE).

Unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din tara, in aceasta dimineata

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 10 grade Celsius, s-a inregistrat an aceasta dimineata in doua localitati din estul Transilvaniei, conform meteorologilor.

Cea mai scazuta temperatura din zonele locuite. Ce-au gasit oamenii cand au iesit din casa in aceasta dimineata

Statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita au inregistrat miercuri cea mai scazuta temperatura a sezonului la nivel national din zonele locuite, mercurul termometrelor coborand pana la minus 10 grade.

Gala WALL-STREET 2014: eMAG, cea mai inovatoare strategie de HR

EMag, cel mai important retailer online din Romania, condus de Iulian Stanciu foto), a fost desemnat castigator la categoria cea mai inovatoare strategie de HR, la GALA WALL-STREET. RO cu tema Inovatia in business, organizata in.

Ramnicenii vor avea parte de cea mai ieftina petrecere de Revelion. Cati bani va aloca primaria pentru distractia de la sfarsitul anului

Ramnicenii vor avea parte de cea mai ieftina petrecere de Revelion din ultimii ani. Programul artistic va costa Primaria Ramnicu Valcea mai putin decat ornamentele care vor fi achizitionate pentru bradul din centrul orasului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )