Libnet.ro
UNICEF

22:00

Carantina, propusa in Alba Iulia, Cugir, Sebes si Blaj. Prefectul: Chiar daca este o crestere usoara este o crestere constanta Noi n-am avut pacienti pe care sa nu-i putem interna

B1 B1,
Carantina, propusa in Alba Iulia, Cugir, Sebes si Blaj. Prefectul: Chiar daca este o crestere usoara este o crestere constanta Noi n-am avut pacienti pe care sa nu-i putem interna

Directia de Sanatate Publica Alba a inaintat Institutului National de Sanatate Publica propunerea de carantinare a mai multor orase din Alba, localitati unde se inregistreaza o incidenta crescuta. in CU. continuă pe B1

Vine carantina in Alba Iulia! DSP a propus carantinarea municipiului si a altor 5 localitati

Directia de Sanatate Publica Alba a solicitat introducerea in carantina a cinci orase si a unei comune din judet. Anuntul survine dupa ce, vineri, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat ca nu se poate carantina municipiul Alba Iulia, deoarece lipseste propunerea corespunzatoare din partea Directiei de Sanatate Publica.

Cinci orase din judetul Alba, inclusiv Alba Iulia, dar si o comuna, vor intra in carantina

Orasele Alba Iulia, Sebes, Blaj, Cugir si Abrud, dar si comuna Ciugud, vor intra in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu Covid-19. Informatia a fost confirmata de directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, care a anuntat ca au fost primite avizele pentru toate localitatile mentionate.

Arafat, la Alba Iulia: Situatia este grava. Nu se poate dispune inca carantina pentru ca trebuie propunere de la DSP

La Alba Iulia, situatia este una serioasa, aproape la fel de grava ca la Sibiu, insa nu poate fi dispusa carantina deocamdata pentru ca este nevoie de o propunere in acest sens de la Directia de Sanatate Publica, a declarat vineri seara secretarul de stat Raed Arafat.

Raed Arafat: Situatia din Alba Iulia este foarte asemanatoare cu cea din Sibiu, care a fost plasat in carantina

Secretarul de stat Raed Arafat s-a aflat, vineri, la Alba Iulia, dupa ce a vizitat, in cursul zilei, municipiul Sibiu, care a fost plasat in carantina.

Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta si o posibila carantina in Sibiu si Alba Iulia. Decizia finala o ia Raed Arafat!

Decizia finala privind o eventuala plasare in carantina a municipiului Sibiu va fi luata de secretarul de stat Raed Arafat, care are planificata o deplasare in acest judet, precum si in judetul Alba, a anuntat, joi, premierul Ludovic Orban. Rata de infectare in municipiul Sibiu a depasit 11 cazuri la mia de locuitori. La nivel judetean, rata de infectare este 7,4 la mie.

Aventurile unui tanar din Alba Iulia cu 55 de grame de hasis adus din Spania. Dupa sase ani a fost condamnat definitiv

Un tanar in varsta de 27 de ani din Alba Iulia a fost condmanat definitiv la pedepasa de trei ani si 10 luni de inchisoare pentru trafic de droguri.

Se aleg viceprimarii la Alba Iulia. USR PLUS si PNL s-au inteles pentru a face majoritate in Consiliul Local

Consiliul Local al municipiului Alba Iulia va alege vineri, 13 noiembrie, pe cei doi viceprimari care urmeaza sa lucreze in urmatorii patru ani cu primarul Gabriel Plesa.

1 Decembrie 2020, fara parada militara, focuri de artificii si spectacole in aer liber la Alba Iulia Primarul Gabriel Plesa: in inimile romanilor, sarbatoarea va fi la fel de frumoasa (VIDEO)

In contextul pandemiei de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi sarbatorita antr-un mod mai auster, atat la Alba Iulia, cat si in alte localitati din Romania. Astfel,.

Propunere de carantinare pentru orasele Alba Iulia, Blaj, Sebes si Cugir

Prefectul de Alba Nicolae Albu a declarat ca Directia de Sanatate Publica Alba a trimis catre Instit.

Raed Arafat, despre Alba Iulia, care are o incidenta de aproape 101000: Nu se poate dispune carantina pentru ca trebuie propunere de la DSP

Alba nu va avea nicio localitate carantinata. Seful DSU, Raed Arafat, a pasat responsabilitatea autoritatilor locale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )