Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care cele mai bizare joburi recunoscute oficial in Romania

Antena3 Antena3,
Care cele mai bizare joburi recunoscute oficial in Romania

Matar sau aburitor de pluta! Iata cateva dintre cele mai bizare ocupatii cuprinse inClasificarea Ocupatiilor din Romania COR). in momentul de fata, Clasificarea Ocupatiilor din. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai frumoase zece femei din lume in anul 2017. Indianca superba care a detronat-o pe Angelina Jolie

In topul celor mai frumoase femei din lume din 2017 se regasesc actrite, cantarete sau femei de succes extrem de frumoase si foarte talentate. Publicatia online stylecraze. com a realizat un top al celor mai frumoase femei din lume, tinand cont atat de aspectul fizic, cat si de realizarile avute de acestea.

Una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania intra in insolventa

Paravion, una din cele mai mari agentii de turism din Romania, a anuntat luni ca va intra in insolventa incepand cu 8 august. Aceasta va inchide portalul turcesc Bavul. com,.

Locuri de munca prin reteaua Eures. Cele mai multe posturi vacante, in Germania

Somerii din Baragan care doresc sa se angajeze in strainatate au de unde alege. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 489 locuri de munca vacante, cele mai multe in Germania, in domeniul hotelier.

EXCLUSIV. Euro Teleorman, teapa lui Dragnea: Cum a ajuns o organizatie neguvernamentala inutila, condusa de liderul PSD, sa fie finantata gras din banii unuia dintre cele mai sarace judete din tara |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Euro Teleorman. Este o organizatie nonguvernamentala inventata de Liviu Dragnea in 2003, care trebuia sa aduca fonduri europene in judet. Asociatia, insa, mai mult cheltuie bani publici decat produce.

UNTOLD 2017. Cele mai cool aparitii de la festival

UNTOLD a devenit una din cele mai apreciate manifestari muzicale din Europa si, cu siguranta, cel mai cool si laudat festival din Romania. Este inclusiv locul unde fashion bloggerii si multi socialites fac unele din cele mai interesante sedinte foto pe Instagram. Iata-le pe cele mai cool de la editia din acest an! .

EXCLUSIV. Euro Teleorman, teapa lui Dragnea, o organizatie neguvernamentala inutila, condusa de liderul PSD si finantata gras din banii unuia dintre cele mai sarace judete din tara |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Euro Teleorman. Este o organizatie nonguvernamentala inventata de Liviu Dragnea in 2003, care trebuia sa aduca fonduri europene in judet. Asociatia, insa, mai mult cheltuie bani publici decat produce.

Un mare artist a incetat din viata. A lansat unele dintre cele mai cunoscute cantece in toata lumea

Veste teribila pentru iubitorii de muzica din Romania si din lumea intreaga. Goldy McJohn, membru fondator al formatiei Steppenwolf, cea care a lansat unele dintre cele mai puternice si cunoscute.

Armata Romana, test cu una dintre cele mai distructive arme din lume

In Romania a fost testata recent prima arma termobarica creata de cercetatori din Armata Romana. La impact, presiunea uriasa si caldura de peste 2. 000 de grade nu dau nicio sansa.

Cele mai banoase domenii in care sa lucrezi

Salariul mediu net a urcat in iunie la 2. 380 lei, cu 14,5% peste nivelul din iunie 2016, ceea ce reprezinta un nou nivel maxim istoric. Domeniile care ofera cele mai mari salarii sunt tehnologia informatiei, care conduce in top cu o medie de 5. 853 lei. Cu toate acestea, printre cei mai castigati angajati sunt bugetarii, administratia publica inregistrand majorari semnificative de salarii fata de anul trecut, de 25%, adica de peste 700 de lei.

Cele mai multe accidente se produc in sectorul Botanica

De la inceputul anului, in municipiul Chisinau s-au produs aproape 700 de accidente rutiere, in care au murit 34 de persoane, iar altele 822 s-au ales cu traumatisme. Cele mai multe accidente au avut loc in sectorul Botanica, iar in mare parte cauza accidentelor este depasirea vitezei. Datele au fost prezentate de catre seful adjunct al Directiei municipale de politie, Silviu Musuc, la sedinta operativa de la Primarie, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )