Libnet.ro
UNICEF

20:00

UNTOLD 2017. Cele mai cool aparitii de la festival

ADPM ADPM,
UNTOLD 2017. Cele mai cool aparitii de la festival

UNTOLD a devenit una din cele mai apreciate manifestari muzicale din Europa si, cu siguranta, cel mai cool si laudat festival din Romania. Este inclusiv locul unde fashion bloggerii si multi socialites fac unele din cele mai interesante sedinte foto pe Instagram. Iata-le pe cele mai cool de la editia din acest an! . continuă pe ADPM

Aparitie-surpriza de la UNTOLD 2017. Tinerii au fost surprinsi sa-l vada zambind, printre gunoaiele aruncate pe jos

La fel ca in anii trecuti, UNTOLD 2017 a atras si anul acesta zeci de mii de oameni in fiecare zi a festivalului, printre ei numarandu-se inclusiv vedete sifiguri politice de la noi din.

FOTO VIDEO A patra seara de distractie la Untold 2017: show spectaculos de lumini al lui Martin Garrix, ploaie, artificii

In a patra seara de distractie a Untold 2017 au urcat pe scena principala Afrokjack, Alan Walker, Martin Garris si Steve Aoki. Acesta din urma a incheiat editia cu numarul trei a Untold.

Cele mai frumoase nunti ale verii 2017

Vara lui 2017 inca nu s-a incheiat, insa a fost deja intocmit un clasament al celor mai frumoase nunti din acest anotimp, celebre sau nu, insa foarte apreciate pe Instagram. Iata cine a excelat! .

Cele mai banoase domenii in care sa lucrezi

Salariul mediu net a urcat in iunie la 2. 380 lei, cu 14,5% peste nivelul din iunie 2016, ceea ce reprezinta un nou nivel maxim istoric. Domeniile care ofera cele mai mari salarii sunt tehnologia informatiei, care conduce in top cu o medie de 5. 853 lei. Cu toate acestea, printre cei mai castigati angajati sunt bugetarii, administratia publica inregistrand majorari semnificative de salarii fata de anul trecut, de 25%, adica de peste 700 de lei.

Una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania intra in insolventa

Paravion, una din cele mai mari agentii de turism din Romania, a anuntat luni ca va intra in insolventa incepand cu 8 august. Aceasta va inchide portalul turcesc Bavul. com,.

Cele mai multe accidente se produc in sectorul Botanica

De la inceputul anului, in municipiul Chisinau s-au produs aproape 700 de accidente rutiere, in care au murit 34 de persoane, iar altele 822 s-au ales cu traumatisme. Cele mai multe accidente au avut loc in sectorul Botanica, iar in mare parte cauza accidentelor este depasirea vitezei. Datele au fost prezentate de catre seful adjunct al Directiei municipale de politie, Silviu Musuc, la sedinta operativa de la Primarie, transmite IPN.

Care cele mai bizare joburi recunoscute oficial in Romania

Matar sau aburitor de pluta! Iata cateva dintre cele mai bizare ocupatii cuprinse inClasificarea Ocupatiilor din Romania COR). in momentul de fata, Clasificarea Ocupatiilor din.

FOTO. Top cinci cele mai ciudate locuri de pe Pamant: Padurea Hoia Baciu, din Cluj, atrage prin copacii contorsionati si prin fenomenele luminoase. Expertii in turism: Padurea ar trebui valorificata intocmai ca brandul Dracula

Una dintre cele mai influente publicatii din India a realizat un top al celor mai ciudate 5 locuri de pe planeta. Este vorba de International Business Times, care a nominalizat Padurea Hoia de langa Cluj-Napoca in acest clasament deschis de lacul Hillier din Australia.

Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Unul dintre cele mai spectaculoase santiere arhelogice din tara isi deschide portile pentru vizitatori, marti, 8 august, incepand cu ora 10.

Locuri de munca prin reteaua Eures. Cele mai multe posturi vacante, in Germania

Somerii din Baragan care doresc sa se angajeze in strainatate au de unde alege. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 489 locuri de munca vacante, cele mai multe in Germania, in domeniul hotelier.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )