Libnet.ro
UNICEF

10:15

Care este cea mai buna dieta: mediteraneana, de post intermitent sau dieta paleo

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai buna dieta: mediteraneana, de post intermitent sau dieta paleo

Au existat pierderi in greutate si beneficii pentru sanatate pentru adultii supraponderali care au urmat dietele mediteraneene, de post intermitent si Paleo, desi respectarea dietelor a scazut considerabil in timpul studiului de un an, arata o noua cercetare. continuă pe Adevărul

Oficial OMS, despre epidemia de coronavirus: Ceea ce se intampla in afara Chinei este cea mai mare preocupare a noastra

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca restul lumii - nu China - este acum cea mai mare ingrijorare cand vine vorba despre epidemia de.

Cea mai buna veste legata de coronavirus. Israelienii au creat vaccinul pentru virusul ucigas

Oamenii de stiinta israelieni sustin ca in cateva saptamani, vor avea un vaccin contra coronavirusului. Odata ce vaccinul este dezvoltat, va dura cel putin 90 de zile pana la finalizarea procesului de reglementare si, probabil, mai mult pentru a intra pe piata.

Cele mai vechi afaceri din lume inca in viata. Cea mai batrana companie din Romania este un producator de bere

Business Financing Marea Britanie a publicat recent o harta interesanta care arata care este cea mai veche companie din aproape) fiecare tara din lume.

Liderul PNL Bucuresti: Nicusor Dan este cea mai sigura sansa impotriva distrugerii Bucurestiului

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a transmis, joi ca sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

Dieta mediteraneana recomandata persoanelor in varsta

Dieta mediteraneana ar putea ajuta persoanele in varsta sa previna fragilitatea cognitiva si sa se mentina in forma, au des and 172;coperit cercetatorii. Un regim alimentar bogat in fructe si vegetale, ulei de masline si peste stimuleaza activitatea bacteriilor din stomac asociate unei imbatraniri sanatoase si reduce bacteriile asociate cu reactiile inflamatorii, au precizat experti din cinci tari. O astfel de dieta ar putea contribui la reducerea progresului fragilitatii si declinului cognitiv, sustin cercetatorii. Studiile anterioare au sugerat ca o dieta restrictiva, pe care multe persoane varstnice o ur and 172;meaza, reduce diversitatea microbiomului intestinal.

Canada si blocada - De ce transportul feroviar din a doua cea mai intinsa tara a lumii a fost paralizat aproape trei saptamani

Canada are a cincea cea mai intinsa retea feroviara a lumii si in aproape toata luna februarie transportul de marfa si de calatori a fost paralizat pe o buna parte din retea din cauza protestelor impotriva unui proiect energetic. Lucrurile nu s-au rezolvat inca, iar companiile feroviare au trimis oameni in somaj. in articol puteti citi despre legatura dintre cai ferate si resurse, despre un moment esential din istoria Canadei si despre un prezent complicat in care echilibrul este greu de mentinut.

Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu

Liviu Varciu va fi din nou tata, Anda Calin aducandu-i pe lume o alta fericire. Baiat sau fata? Ce va avea vedeta Antena 1? Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu Liviu Varciu are o fata, Carmina, in varsta de 17 ani, din relatia cu Amy Teiceanu. Din .

Ce sa nu mananci sub nicio forma in Postul Pastelui. Este cel mai greu post din an

Postul Pastelui incepe azi, iar credinciosii isi scot deja cartile cu bucate fara mancaruri de dulce, asa cum se spune in popor. Ce sa nu mananci sub nicio forma in timpul celui mai aprig post din an? Ce sa nu mananci in Postul Pastelui? Azi incepe cel mai aprig post pentru credinciosi de pe tot .

Nu mai exista cale de intoarcere! Andreea Balan si George Burcea divorteaza! Care este motivul deciziei radicale

Andreea Balan si George Burcea au decis oficial sa divorteze! Desi se zvonea ca solista avea de gand sa astepte ca el sa-si rezolve problemele cu justitia si dupa sa faca pasul, cei doi s-au decis sa-si incheie cat mai repede socotelile. Care este motivul pentru care vor depune actele de divort mai repede decat .

Cum arata Nicholas, unicul fiu al lui Ilie Nastase. Care este acum relatia dintre cei doi

Asa cum scriam intr-un alt material, toata lumea il cunoaste pe Ilie Nastase ca fiind unul dintre cei mai mari sportivi ai Romaniei si ai lumii, dar putina lume ii cunoaste trecutul, din punct de vedere al familiei. Cum arata Nicholas, unicul fiu al lui Ilie Nastase Nicholas este unicul fiu a lui Ilie Nastase, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )