Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Care este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume

România Liberă România Liberă,
Care este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume, arata un studiu care a vizat utilizatorii de Android, in 187 de tari. continuă pe România Liberă

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai restrictiva Lege antitutun de pana acum din Moldova, care intra maine in vigoare

Marti, 31 mai, intra in vigoare mai multe prevederi din cea mai restrictiva Lege antifumat pe care a avut-o vreodata R. Moldova. Coordonatorul de programe la Centrul de analize si politici in sanatate CPAS), Ghenadie Turcanu, spune ca legea data se deosebeste de cea precedenta nu doar prin restrictii impuse fumatorilor, ci si prin masuri organizationale pe care trebuie sa le indeplineasca patronii si proprietarii de spatii publice inchise.

Nunta din hangar, cu invitati picati din cer. Cum si-a planuit un fost pilot Tarom cea mai importanta petrecere din viata

Un fost pilot Tarom a organizat cea mai importanta petrecere din viata in hangarul aerodrumului din localitatea aradeana Siria. Petrecerea prin care Stefan Sabau 35 de ani) si-a celebrat casatoria cu Ina Pricop 34 de ani) s-a desfasurat in interiorul halei care adaposteste, de regula, avioanele de mici dimensiuni ale pasionatilor de zbor din Arad.

Radu Jude a castigat cea mai mare finantare la concursul de scenarii CNC pentru scenariul filmului Pentru asta te-ai nascut. Lista completa a castigatorilor

Proiectul scenariului lui Radu Jude, Pentru asta te-ai nascut, a castigat, la sectiunea de lungmetraje, cea mai mare finantare la Concursul Centrului National al Cinemarografiei CNC): suma de2. 500 de lei, se anunta pe site-ul institutiei.

Planeta MARTE la cea mai mica distanta de Terra. Ce recomanda specialistii

Planeta Marte se afla, la data de 30 mai, la cea mai mica distanta de Pamant - 75,3 milioane de kilometri.

Cea mai calda zi din luna mai: in unele zone vor fi chiar si 32 de grade (VIDEO)

Dupa ce am tremurat de frig aproape toata primavara, apropierea verii incepe sa se simta in sfarsit. Luni se anunta a fi cea mai calda zi din luna mai in sudul tarii. Vor fi 32 de.

Cea mai mare provocare pentru UE - sa recunoasca faptul ca nu functioneaza

Reporter: Care sunt cele mai mari provocari aflate in fata Uniunii Europene in acest an? Laurentiu Rebega: Nu stiu daca putem vorbi in acesti termeni.

Boromir Buzau se asociaza cu Kalizea SAS, cea mai mare cooperativa agricola din Franta

Producatorul de panificatie Boromir Prod Buzau simbol bursier SPCU) a anuntat ca a incheiat un acord de asociere la 25 mai cu cea mai mare cooperativa agricola din Franta, Kalizea SAS, producator de malai.

Real Madrid 11 sau Atletico Madrid 1? Lista echipelor care au castigat cea mai importanta competitie europeana

22 de formatii au castigat pana acum cel mai ravnit trofeu din fotbalul european. Real Madrid e detinatoarea recordului, in vreme ce Atletico viseaza la primul titlu.

Asus ZenBook 3 este cel mai subtire ultrabook al producatorului taiwanez

Noul Asus ZenBook 3 esteun rival de temut pentru Apple MacBook. Asus are un nou ultra book de top, iar acesta este chiar mai subtire decat cel de anul trecut. ZenBook UX305 avea o grosime de doar 12,9 milimetri si cantarea aproximativ 1,2 kilograme. Odata cu lansarea noului dispozitiv, insa, atat grosimea cat si greutatea [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )