Libnet.ro
UNICEF

08:15

Care este cel mai sanatos tip de carne. Nutritionistii au descoperit recent asta

Antena3 Antena3,
Care este cel mai sanatos tip de carne. Nutritionistii au descoperit recent asta

Desi hulita, carnea de porc bate curcanul si la gust, si la calorii, conditia este sa fie carne de porc slaba. Cardiacii ar trebui sa o consume insa cu moderatie, iar cei cu probleme renale si guta. continuă pe Antena3

Care este cel mai valoros brand din lume. Cifrele se ridica la 113 MILIARDE de dolari

Apple ramane cea mai valoroasa marca din lume cu o valoare de 113,165 miliarde de euro in crestere cu 3% comparativ cu anul trecut) potrivit editiei din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100,.

Cel mai mare producator de carne de pasare va fi si mai mare: Transavia se extinde cu doua unitati de productie

Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, ar putea incheia in octombrie achizitia a doua unitati de productie, in urma careia productia si afacerile companiei vor creste cu 70-80% in urmatorii 3 ani. Estimarile pentru 2014 ale producatorului arata plus 12% la afaceri si plus 50% la profit.

Ce a aparut pe cerul Italiei dupa o furtuna teribila: Este cel mai rar fenomen celest vazut pana acum de om

Pilotii au o priveliste superba de fiecare data cand se desprind de sol. in momentul in care ne ridicam in aer ne desprindem de problemele noastre cotidiene si ne lasam dusi de aer. E un sentiment pe care a.

Hanescu, cel mai bun roman din ATP

Victor Hanescu este cel mai bine clasat roman in ierarhia jucatorilor profesionisti. Hanescu a urcat doua pozitii si este pe 134.

Comisia de disciplina a FRF ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc

Comisia de disciplina a federatiei Romane de Fotbal ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc din ultimii ani. Este vorba despre fotbalistului Wellington, atacantul Concordiei.

Cel mai senzational artefact al celtilor din intreaga lume este coiful de la Ciumesti

Cel mai important artefact arheologic descoperit in judetul Satu Mare de-a lungul timpului este coiful celtic de la Ciumesti, acesta fiind si una dintre cele mai spectaculoase descoperiri din lumea celtilor.

Steam: Windows 7 inca este cel mai dorit sistem de operare pentru gaming

Pentru ca pot genera o statistica pornind de la sistemele care se conecteaza zilnic pe Steam,cei de la Valve confirma date interesante despre Windows 7. Nu au trecut decat cateva zile de cand cei de la Net Applications si-au publicat clasamentul lunar cu popularitatea sistemelor de operare. De aceasta data, desi numarul utilizatorilor de Windows 7 a continuat sa scada, continua sa reprezinte aproape 53 procente din piata. in comparatie cu Windows 8 care este instalat pe 5,59 % dintre [].

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Cel mai mic rulaj din ultimele doua luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in crestere usoara.

Bursa a inchis vineri in crestere usoara, pe cel mai redus rulaj din ultimele 2 luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )