Libnet.ro
UNICEF

15:30

Care este cel mai valoros brand din lume. Cifrele se ridica la 113 MILIARDE de dolari

Antena3 Antena3,
Care este cel mai valoros brand din lume. Cifrele se ridica la 113 MILIARDE de dolari

Apple ramane cea mai valoroasa marca din lume cu o valoare de 113,165 miliarde de euro in crestere cu 3% comparativ cu anul trecut) potrivit editiei din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100,. continuă pe Antena3

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Top 10 cele mai valoroase branduri din lume apartin companiilor americane. Iata care sunt

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,.

Top cele mai valoroase branduri din lume: Apple, Google si Coca-Cola ocupa primele locuri

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,.

Romania la inaltime. Cetatea Fagaras, considerat de straini al doilea cel mai frumos castel din lume

Antena 3 a demarat ocampanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Care este cel mai sanatos tip de carne. Nutritionistii au descoperit recent asta

Desi hulita, carnea de porc bate curcanul si la gust, si la calorii, conditia este sa fie carne de porc slaba. Cardiacii ar trebui sa o consume insa cu moderatie, iar cei cu probleme renale si guta.

Cei mai bogati oameni din lume in tehnologie: miliardarii care detin imperii sau au facut avere din IT

Invart business-uri de miliarde si detin averi impresionante. Cine sunt cei mai bogati miliardari din lume care au facut avere din IT si la cati bani detin in momentul de fata, aflati in prezentarea de mai jos.

Hanescu, cel mai bun roman din ATP

Victor Hanescu este cel mai bine clasat roman in ierarhia jucatorilor profesionisti. Hanescu a urcat doua pozitii si este pe 134.

Apple, Google si Coca-Cola domina topul mondial al celor mai valoroase branduri

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand, potrivit caruia cele mai de valoare 10 marci din lume apartin companiilor americane.

Victor Ponta: Bugetul pe 2015, foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier/ E norocos cel care o sa vina dupa mine, ii lasam cel mai mic deficit din istoria Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat sambata, la Sibiu, ca bugetul pentru 2015 este foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier si viitorul Guvern, la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lui decembrie, relateaza Agerpres. El a mai spus ca viitorul prim-ministru va fi foarte norocos, pentru ca mosteneste cel mai mic deficit din istoria Romaniei.

Cel mai mic rulaj din ultimele doua luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in crestere usoara.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )