Libnet.ro
UNICEF

19:15

Care este diferenta enorma ntre tenisul urmarit de acasa si cel trait live, din tribune

Hotnews Hotnews,
 Care este diferenta enorma ntre tenisul urmarit de acasa si cel trait live, din tribune

Televiziunea are avantajele ei, dar aceste avantaje au dezavantaje si printre ele este si iluzia intimitatii. Reluarile in slow-motion, prim-planurile, graficele cu statistici rasfata asa de mult telespectatorul incat nu mai suntem constienti de ce pierdem. Si o parte insemnata a ceea ce se pierde la televizor este fizicalitatea pura a tenisului de top, viteza cu care se misca mingea si cu care reactioneaza jucatorii. continuă pe Hotnews

Care este diferenta enorma intre tenisul urmarit de acasa si cel trait live, din tribune

Televiziunea are avantajele ei, dar aceste avantaje au dezavantaje si printre ele este si iluzia intimitatii. Reluarile in slow-motion, prim-planurile, graficele cu statistici rasfata asa de mult telespectatorul incat nu mai suntem constienti de ce pierdem. Si o parte insemnata a ceea ce se pierde la televizor este fizicalitatea pura a tenisului de top, viteza cu care se misca mingea si cu care reactioneaza jucatorii.

VIDEO Senatorii juristi au adoptat proiectul de lege prin care este eliminata incatusarea in cazul coruptiei si altor acte fara violenta/ Arestul sever, respins de Comisia Juridica

Comisia Juridica a Senatului a adoptat marti proiectul de lege de modificare a Codului de Procedura Penala al senatorului PSD Serban Nicolae prin care este eliminata incatusarea persoanelor fata de care s-a impus masura de arest preventiv si care nu au comis acte de violenta. Practic, prin aceasta modificare cei acuzati de coruptie sau trafic de influenta nu vor mai fi incatusati in momentul arestarii decat in cazul in care au fost violenti sau au incercat sa se sustraga urmaririi penale.

STUDIU. Laptele organic le-ar putea face rau femeilor insarcinate. Care este explicatia

Femeile insarcinate care consuma lapte organic sau UHT le-ar putea face rau fetusilor, arata un studiu al cercetatorilor britanici, de la University of Reading. Motivul este ca aceste tipuri de lapte contin de trei ori mai putin iod, substanta esentiala in dezvoltarea creierului, relateaza The Guardian.

Suceava: Primarul si viceprimarii, dati in judecata de firma Rosal. Care este motivul

Primarul Sucevei, Ion Lungu, si viceprimarii au fost dati in judecata de firma Rosal pe motiv ca municipalitatea nu i-a prelungit contractul de salubrizare menajera, care a expirat in 18 aprilie, relateaza Mediafax.

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2015: Patru universitati din Romania au intrat in top - vezi care este specializarea la care au castigat

Harvard si MIT sunt marile rivale in Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2015 - ele ocupa primul loc la 21 de discipline. QS World University Rankings by Subject 2015 a analizat performantele universitatilor pe 36 de discipline-specializari. Rezultatele arata ca universitatile britanice au urcat in top. In clasament sunt si patru universitati din Romania - toate la disciplina Limbi Moderne. Comparativ cu anul 2014, universitatile din Romania si-au mentinut sau si-au imbunatatit pozitiile in acest clasament. Citeste in articol care sunt cele mai bune facultati de Computer Science, Filosofie, Matematica, Medicina, Psihologie, Stiinta Materialelor, Drept sau Media si ComunicareVezi Top 10 universitati pe fiecare dintre cele 36 de specializari analizate in clasament.

Romania TV, amendata de CNA. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa amendeze cu 20. 000 de lei Romania TV, pentru o emisiune in care Corneliu Vadim Tudor a spus ca Romania e pe mana unui handicapat, un neamt de mana a doua, potrivit Mediafax.

Adrian Nastase cearta PSD-ul. Care este motivul

Adrian Nastase a scris un mesaj pe blogul lui cu ocazia implinirii a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana in care a certat PSD-ul pentru ca nu a mentionat ca negocierile pentru aderare au fost finalizate de catre guvernul condus de el.

MAE a identificat alti sase cetateni romani in Nepal. Care este starea lor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a identificat alti sase cetateni romani aflati in Nepal care sunt in siguranta, informeaza diplomatia romana,informeaza AGERPRES. Pe parcursul zilei de 27 aprilie.

Tatal lui Amy Winehouse condamna noul documentar despre artista. Care este motivul

Tatal interpretei si compozitoarei Amy Winehouse, Mitch, planuieste sa ii dea in judecata pe producatorii noului documentar despre regretata artista, pentru ca nu ii place felul in care i-au prezentat familia.

Travaliul ducesei de Cambridge ar putea fi indus. Care este motivul

Travaliul ducesei de Cambridge, sotia printului William, ar putea fi indus, pentru ca au trecut deja patru zile de la data la care trebuia sa nasca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )