Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cauzele cele mai comune ale dependentei de mancare. Comportamentul specific dietei este numararea caloriilor

Adevărul Adevărul,
Care sunt cauzele cele mai comune ale dependentei de mancare. Comportamentul specific dietei este numararea caloriilor

Mancatul este una dintre cele mai importante activitati din viata unui om: ne ajuta sa traim, dar ne poate si distruge, daca relatia noastra cu alimentele nu este sanatoasa. continuă pe Adevărul

Ce otravuri ascund plantele cele mai comune cultivate in gradini si parcuri

Anumite plante ce se gasesc frecvent in gradini sau in parcuri si care le prima vedere par cat se poate de inofensive contin substante toxice ce sunt extrem de periculoase pentru sanatate in cazul atingerii frunzelor sau florilor sau al ingerarii accidentale. Iata care sunt cateva dintre aceste plante periculoase.

Seiful apocalipsei, in care sunt adapostite semintele lumii de dezastrele naturale, a fost inundat

Fortareata in care au fost adapostite cele mai importante seminte ale lumii a fost inundata dupa ce permafrostul s-a topit. Desi nu s-au pierdut semintele, capacitatea blocului de piatra de a oferi protectie impotriva tuturor dezastrelor este acum aminintata de schimbarile climatice, informeazaThe Guardian.

Laura Cosoi a stalucit pe covorul rosu la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume. Cine a insotit-o pe frumoasa actrita (FOTO)

Laura Cosoi si sotul ei, CosminCurticapean, au participat, in calitate de invitati, la festivalul de film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii,si au atras toate.

Judetele cu cele mai multe locuri de munca vacante

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) informeaza ca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Bucuresti si in judetul Prahova, cele mai cautate posturi fiind cele de muncitori necalificati, lucratori comerciali si agenti de securitate.

Cele mai lungi zboruri din lume in 2017

Cele mai lungi zboruri din lume depasesc 14. 000 de km in mai putin de 17 ore. Conexiunile sunt ingrozitoare, dar si sa stai asa de multe ore intr-un spatiu inchis, cu sute de persoane, isi are propriile taxe asupra mintii si corpului. Din fericire,.

Red Carpet la Cannes 2017. Cele mai WOW aparitii de pana acum

Festivalul International de Film de la Cannes a debutat zilele trecute. La Premierele de film au luat parte si celebritati care au impresionat cu vestimentatiile lor elegante pe covorul rosu. Iata cele mai apreciate aparitii de pana acum.

Cele mai renumite improvizatii actoricesti care au intrat in istoria cinematografiei

Scenariile descriu in detalii minutioase fiecare cuvant si actiune a personajelor, dar, cateodata, actorii talentati reusesc sa depaseasca intentiile regizorilor si a directorilor de film. in acest fel iau nastere cele mai renumite improvizatii care pot schimba trairile pe care le transmite filmul. Va invitam sa aruncati o privire in spatele scenei holliwoodiene, unde ai [].

MESAJE DE SFINTII CONSTANTIN SI ELENA. Cele mai inspirate mesaje de Sfintii Constantin si Elena

MESAJE DE SFINTII CONSTANTIN SI ELENA: Mesajele de imparatii Constantin si Elena amintesc de bucuria sarbatorii care ne apropie si mai mult de Dumnezeu intrucat este celebrata speranta, iubirea si.

Cele mai bune bancuri despre italieni. De ce un batran din peninsula este sfatuit de prieteni sa nu-si ia sotie de 20 de ani

Haideti sa ne amuzam, citind cele mai haioase bancuri despre italieni. Aflam aici de ce un milanez cere sa fie bagat dupa gratii, cum functioneaza celebra lege a tacerii a Mafiei, dar si cum ii merg afacerile unui negustor de trompete si pistoale.

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )