Libnet.ro
UNICEF

13:15

Care sunt cele mai accesibile medicamente pentru pacientul roman? Aflam de la medicul de familie Rodica Tanasescu, la Adevarul Live de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai accesibile medicamente pentru pacientul roman? Aflam de la medicul de familie Rodica Tanasescu, la Adevarul Live de la ora 12.00

Nu intotdeauna ce este mai scump este si mai bun si cu siguranta nu este mai accesibil pentru majoritate. Atunci cand vine vorba de medicamente, de tratamente curative, in unele cazuri, aceasta diferenta este cu atat mai importanta pentru pacientul roman. Medicul Rodica Tanasescu vine la Adevarul Live sa explice cu ce se trateaza in general romanii si care sunt diferentele intre medicamentele originale si cele generice. continuă pe Adevărul

Liga Europa: Cinci echipe italiene, in optimi. Care sunt cele mai tari dueluri

Liga Europa continua, joi, cu primul tur al optimilor de finala, unul dintre cele mai asteptate meciuri fiind un duel 100% italienesc, intre Fiorentina si AS Roma. in total cinci echipe din Serie A au ramas printre ultimele 16 cluburi.

Peste 1.000 dintre cele mai vandute medicamente generice ar putea disparea de pe piata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), organism reprezentativ al companiilor producatoare de medicamente generice din Romania, anunta ca pentru 80% dintre cele mai populare 50 de medicamente generice exista riscul de a disparea de pe piata in urmatorul an, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Industria auto riposteaza fata de demonizarea masinilor diesel: Motoarele diesel de astazi sunt cele mai curate realizate vreodata

Una dintre cele mai importanta asociatii auto din Marea Britanie a lansat o contra-campanie care vine in apararea masinilor diesel ce vor fi tot mai dur penalizate in mai multe tari europene. Masinile diesel nu sunt nici pe departe atat de poluante cum sustin cei care vor sa le interzica, iar normele Euro 6 prevad reducerea drastica a emisiilor de oxid de azot, spun initiatorii campaniei. Constructorii auto sunt deranjati de faptul ca in ultimii 20 de ani au fost incurajati sa investeasca masiv in masinile diesel, iar acum totul va fi in zadar.

Care sunt cele mai cautate scoli din Brasov pentru clasa pregatitoare. Prima etapa de inscriere se termina pe 13 martie

La Brasov au fost depuse deja 4200 de cereri de inscriere pentru cele 5. 555 de locuri disponibile. in timp ce la unele scoli mai sunt destul locuri, exista si unitati unde concurenta este foarte mare.

Cele mai bune rase de albine

In lume exista peste 250. 000 de rase de albine si multe altele asteapta inca sa fie descoperite, potrivit apicultorilor. De la temperament la rezistenta la boli si productivitate, trasaturile acestora sunt diferite. Iata care sunt cele mai bune rase de albine.

Elena Udrea: Informatiile ca Udrea ar fi cedat in arest sunt aberatii. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Elena Udrea a transmis luni un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare prin care tinut sa dezminta informatiile din presa potrivit carora ar fi inceput sa planga in.

Cele mai frumoase flori de balcon

Chiar daca nu locuiesti la casa, te poti relaxa intr-o gradina de flori dupa o zi obositoare de munca. Oricat de mic ar fi balconul, el poate fi amenajat ca o gradina multicolora in fiecare anotimp. Iata care sunt cele mai frumoase flori de balcon.

Stii care este cel mai sigur scaun pentru transportul copiilor in masina? Top 5 cele mai bune dispozitive

Un studiu general, ale carui rezultate au fost facute publice de catre A. Romania, poate fi util pentru parintii care trebuie sa-si procure un scaun pentru transportul copiilor in masina, mai ales ca Politia Rutiera aplica sanctiuni drastice in ceea ce priveste lipsa dispozitivului respectiv.

INFOGRAFIC: Care sunt si cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din 2015

Smartphone-urile rezistente la soc, apa, praf sau accidente au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si sunt foarte cautate de persoanele care practica ciclism, alpinism sau care lucreaza in medii corozive. Romania libera a selectat cele mai rezistente smartphone-uri pentru anul 2015. Printre telefoane se gasesc si doua brand-uri autohtone: UTOK si Allview.

TOP 10 cele mai vandute carti de self-help pe care nu trebuie sa le ratezi

Cartile din categoria self-help au cunoscut un real avant la finele mileniului trecut, iar cererea pentru acest tip de lucrari ramane una ridicata, din moment ce peste 2. 000 de titluri noi sunt publicate anual. Cele mai multe dintre aceste carti iti vand promisiunea de a imbunatati unele aspecte din viata ta - de a te ajuta sa obtii mai mult succes, de a castiga incredere, a renunta la fumat sau de a gasi partenerul de viata ideal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )