Libnet.ro
UNICEF

13:00

Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2016

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2016

The Jungle Book ar putea fi pelicula de animatie a anului 2016. Desenele animate arata senzationala, la fel ca si distributia. Amintim doar de Scarlett Johansson care da viata pitonului Kaa, in timp ce Ben. continuă pe Antena3

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, disponibile online

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, printre care se numara Youth, de Paolo Sorrentino, cu Madalina Ghenea in distributie, si Son of Saul, de Laszlo Nemes si Clara Royer, cu actorul roman Levente Molnar, sunt disponibile online, informeaza cbsnews. com, citat de Mediafax.

Ger cumplit. Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni

Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni in zonele locuite, de minus 20 de grade Celsius, au fost inregistrate, duminica dimineata, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc, Joseni ?i Topli?a, iar la sta?ia.

Cele mai asteptate carti in 2016. Editurile aduc traduceri noi ale autorilor de Nobel

Noi titluri de scriitor de Nobel, Orhan Pamuk si Mario Vargas Llosa, dar si volume semnate de Umberto Eco, Isabel Allende, Papa Francisc sunt printre cartile de referinta ale acestui an.

Cele mai bune carti ale anului 2015: solidul Solenoid al lui Mircea Cartarescu si un roman-surpriza,Jocul si fuga, de Nicolae Breban

Criticul Paul Cernat spune ca, in 2015, l-au atras mai ales cartile de critica, istorie si teorie literara, ca si cele de teorie culturala, de istorie sociala si intelectuala.

A murit Gheorghe Jelea, una din cele mai cunoscute personalitati ale fotbalului vrancean

Gheorghe Jelea, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul vrancean, dar si investitorul care a construit stadionul din comuna Vulturu, a murit, luni, la Spitalul Judetean Sfantul Pantelimon din Focsani,.

Consiliul Concurentei: Societatile de asigurari care comercializeaza masiv RCA sunt cele mai expuse riscurilor financiare

Ca urmare a rentabilitatii precare a asigurarilor auto, in special de raspundere civila - RCA, societatile de asigurari care se bazeaza masiv pe astfel de produse de asigurare sunt cele mai expuse riscurilor financiare, potrivit unui raport realizat de.

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Faze Tari: Incredibil! Fata asta traieste, desi n-are corp; Cele mai importante inventii ale lumii antice. Multe dintre ele le folosim si astazi; Noua data vehiculata pentru sfarsitul lumii - 14 februarie 2016. Cine a prezis aceasta zi

A avut permisul suspendat de 88 de ori. Eric Dunbar, un barbat de 43 de ani din Pennsylvania, a fost arestat recent in Long Island, dupa ce a fost prins. Forturi maritime vechi transformate in hotel de lux. Forturile Red Sands Sea, construite in Marea Britanie in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Horoscop 2016: Care sunt cele mai norocoase zile din 2016

Anul Maimutei de Foc va aduce modificari in toate planurile. Perioada februarie-martie va fi una de metamorfoza, apoi lucrurile vor intra in normal. Anul 2016 va fi unul al noilor inceputuri. Iata care sunt cele mai.

Noile imagini cu designul Samsung Galaxy S7 arata cat va semana cu Galaxy S6

Samsung Galaxy S7 e unul dintre cele mai asteptate flagshipuri ale anului. Si pe buna dreptate, avand in vedere succesul rasunator al lui Galaxy S6. Chiar daca mai avem ceva de asteptat pana sa il putem cumpara, avem macar o idee din ce in ce mai conturata asupra a ceea ce ne va oferi. Cele [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )