Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ele sunt cele mai prefacute femei din zodiac!

Antena3 Antena3,
Ele sunt cele mai prefacute femei din zodiac!

Cu totii cunoastem persoane care sunt cam certate cu adevarul. Barbatii trebuie sa fie foarte atenti la minciunile femeilor, caci acestea pot fi extrem de distructive. Desi extrem de frumoase, unele fem. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai fideli barbati din zodiac

Barbatul Balanta se pare ca exceleaza la acest capitol, el fiind ultimul barbat din zodiac pe care l-ai putea banui ca te insala. Balantelor le place stabilitatea intr-o relatie si nu se aventureaza pe te.

Primele declaratii despre NOUA RELATIE a lui Stefan Banica Jr.! Este vorba de una dintre cele mai frumoase femei din Romania!

Sorana Darclee si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari, iar fosta componenta a trupei ASIA a povestit cum se intelege cu el. Sorana a marturisit ca, desi sangele apa nu se face, ea si Stefan nu pr.

Secretarul de stat american, Mike Pompeo: SUA vor impune Iranului cele mai dure sanctiuni din istorie

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a afirmat ca SUA vor impune Iranului cele mai dure santiuni din istorie. El a mai declarat faptul ca va colabora cu Pentagonul si alti aliati regionali pentru a.

Care sunt cele mai bogate tari din lume

Marimea nu inseamna intotdeauna bogatie atunci cand vine vorba de tarile cele mai bogate din lume, potrivit datelor publicate in luna aprilie de catre Fondul Monetar International.

Mike Pompeo ii avertizeaza pe iranieni ca vor avea parte de cele mai dure sanctiuni din istorie

Statele Unite vor adopta sanctiunile cele mai dure din istorie impotriva regimului de la Teheran, a anuntat luni secretarul de Stat american Mike Pompeo.

De ce lipsesc medicamentele ieftine din piata si care sunt cele mai afectate categorii de pacienti

Romania traverseaza o criza acuta a medicamentelor, in special a celor cu pret foarte mic, scoase de producatori de pe piata din ratiuni economice. Cei care au de suferit sunt in special pacientii care sufera de cancer.

Cum sa navighezi prin traficul din oras. Cele mai eficiente 4 mijloace de transport

Din moment ce Bucurestiul e considerat orasul cu cel mai aglomerat trafic din Europa, iar alte orase din Romania au trafic in crestere, solutiile ocolitoare nu sunt niciodata suficiente. Soferii sunt in cautare de noi trucuri pentru a evita.

Topul salariilor in cele mai importante companii de pe bursa

Cele mai mari companii listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au marit anul trecut salariile brute in medie cu 11%, iar in 2018 acestea sunt asteptate sa urce cu 18-20% pentru a mentine lefurile nete ale angajatilor, in conditiile transferului.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Snur

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! .

Seat si Skoda, cele mai mari cresteri ale vanzarilor din grupul VW: Audi, Volkswagen si Porsche au avut si ele rezultate pozitive pe primele 4 luni

Spaniolii de la Seat si cehii de la Skoda au inregistrat cele mai mari cresteri de vanzari in cadrul grupului VW, pe primele 4 luni din 2018. Cresteri ale vanzarilor au avut si alte branduri din grupul german, precum Audi, Volkswagen si Porsche.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2923 seconds )