Libnet.ro
UNICEF

09:45

De ce lipsesc medicamentele ieftine din piata si care sunt cele mai afectate categorii de pacienti

Adevărul Adevărul,
De ce lipsesc medicamentele ieftine din piata si care sunt cele mai afectate categorii de pacienti

Romania traverseaza o criza acuta a medicamentelor, in special a celor cu pret foarte mic, scoase de producatori de pe piata din ratiuni economice. Cei care au de suferit sunt in special pacientii care sufera de cancer. continuă pe Adevărul

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% digitala, prin semnatura electronica calificata

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% online, prin semnatura electronica calificata, dar deocamdata doar clientii care detin deja un cont si au fost identificati de catre un angajat al bancii in ultimele 6 luni pot.

Compania din Turcia care ar putea construi Autostrada de Centura a Capitalei spune ca are o strategie de investitii n Romnia prin PPP-uri: Un plan de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani

Doua din cele trei loturi ale viitoarei Autostrazi de Centura A0) Sud - o sosea de mare viteza diferita de actuala centura - ar putea fi construite de firma turca Alsim Alarko. Companiei turce i-au fost atribuite pentru circa 340 milioane de euro realizarea a 33 de km din A0, desi aceasta nu are deocamdata lucrari de asemena anvergura in Romania. Reprezentantii companiei turce au transmis HotNews. ro ca proiectul A0 va fi unul de inceput care sa deschida calea si altor lucrari in Europa si ca strategia companiei pe termen lung este de a investii in Romania prin Parteneriatele Publice Private, avand pregatit un plan de investitii de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani.

FOTO Competitia de 2.1 miliarde de euro pentru sistemele de aparare aeriana pe raza scurta si foarte scurta. Care sunt marile companii interesate si ce rachete pun la bataie pentru Romnia

Dupa achizitia sistemului de rachete Patriot de aparare sol-aer cu bataie lunga, Romania va demara procesul de achizitie a unor noi sisteme antiaeriene cu rachete pentru raza scurta si foarte scurta - VSHORAD/SHORAD dupa denumirea in engleza. Parlamentul a aprobat inca din 2017 programul de circa 2. 1 miliarde de euro, dar procedurile urmeaza a fi lansate abia in viitorul apropiat. Lupta pentru sistemele VSHORAD/SHORAD se anunta inca de pe acum una foarte stransa, cu nume mari din domeniul apararii ce s-au aratat interesate sa propuna Romaniei diferite de rachete si sisteme si sa propuna diferite tipuri de colaborari cu industria locala. Vezi in articol detalii legate de program, de ce ar avea Romania nevoie de el si ce oferte aduc pe masa companiile interesate.

Alerta METEO pentru weekend: Schimbari dramatice ale vremii. Care sunt zonele in care nu e bine sa te duci in aceasta perioada!

In weekend, vremea va fi instabila si se anunta averse puternice in mai multe zone ale tarii. Sambata, vremea va fi predominant frumoasa in sudul tarii, cu temperaturi care vor atinge o maxima de.

Dieselgate: Porsche va rechema 60.000 de masini care sunt echipate cu soft-uri frauduloase de pacalire a testelor de emisii

Autoritatile germane au cerut Porsche sa recheme 60. 000 de masini Macan si Cayenne de la Porsche pentru ca sunt echipate cu soft-uri neautorizate gandite sa disimuleze nivelul real al emisiilor poluante. Solicitarea a fost facuta de autoritatea germana KBA care vrea ca soft-urile in cauza sa fie inlaturate de pe masini, scrie AFP.

Bolile care omoara mai multi oameni decat cancerul. Care sunt statisticile pentru Romania

Statisticile sunt ingrijoratoare! Mortalitatea prin bolile cardiovasculare in Romania este de trei ori mai mare decat cea provocata de cancer, a declarat, joi, cu prilejul unei conferinte privind hipertensiunea ar.

Atentie soferi: Din 20 mai e posibil sa primesti interdictie de a mai circula pe drumurile publice. Care sunt masinile vizate

Incepand cu data de 20 mai se va introduce notiunea de suspendare a inmatricularii autovehiculului, operatiune care consta in interzicerea temporara a folosirii acestuia pe drumul public. Anuntul a fost fac.

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, care a intoxicat sute de clienti

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, cu Salmonella, in care sute persoane au suferit toxiinfectii alimentar. Astfel, in cursul saptamanii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare.

Un urs nationalist a MUSCAT o turista din Ungaria, care a vrut sa-si faca selfie cu el

O turista din Ungaria, aflata in zona Lacului Sfanta Ana, a fost muscata de un urs in zona pulpei piciorului, in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu un urs. Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi.

Marturiile cutremuratoare ale adolescentului din SUA care si-a impuscat mortal 10 colegi. De ce i-a crutat pe ceilalti

In urma cu doua zile, America a fost ingrozita de un nou atac armat. Agresorul, in varsta de doar 17 ani, si-a impuscat mortal zece colegi de la liceul din Santa Fe, Texas. Adolescentula declarat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )