Libnet.ro
UNICEF

23:30

Care sunt cele mai bune proiecte ale societatii civile in 2013.

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai bune proiecte ale societatii civile in 2013.

Un proiect dedicat copiilor internati in sectiile de oncologie, derulat de Asociatia Little People, a fost marele castigator al Galei Societatii Civile, conform unui comunicat remis redactiei. In competitia care rasplateste cele mai bune proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale, a carei finala a avut loc luni seara, in Bucuresti, s-au inscris peste 200 de organizatii. Asociatia Little People Romania a castigat cele mai multe premii pentru proiectele: Scoala mea in spital . continuă pe România Liberă

Putin a semnat legea anti-fumat: Iata care sunt cele mai dure restrictii pentru fumatorii din Rusia

Legea care interzice fumatul in locuri publice a intrat in vigoare, astazi, in Rusia, scrie Ria Novosti Astfel, de la 1 iunie, rusii nu mai au voie sa fumeze in cladirile guvernamentale, spitale, scoli, spatii.

Ele sunt cele mai populare 10 pagini romanesti pe Facebook

Printre cele mai populare pagini romanesti pe Facebook se numara branduri media, de ingrijire personala, dar mai ales artisti, potrivit clasamentului realizat de serviciul de monitorizare Facebrands .

Admiterea la liceu 2013: Ofertele liceelor din Bucuresti, cele mai bune colegii din capitala si calendarul admiterii - in brosura lansata de Inspectoratul scolar

Admiterea in liceu in anul scolar 2013 - 2014 incepe pe 5 iulie, cu completarea fiselor de inscriere de catre absolventii claselor a VIII-a. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a lansat brosura de admitere in liceu, care cuprinde oferta tuturor liceelor din capitala, mediile ultimilor admisi in sesiunile precedente, precum si calendarul admiterii. Cel mai bun liceu din Bucuresti este Colegiul National Sfantul Sava, unde anul trecut ultima medie de admitere la Matematica-informatica - bilingv engleza a fost de 9,93. El este urmat de Colegiul National Gheorghe Lazar si de Colegiul National Mihai Viteazul. Descarca din articol Modelul fisei de inscriere la liceu si vezi cum se completeaza aceasta.

Cele mai proaste drumuri ale Banatului Montan

Drumurile spre Muntele Mic si Semenic, drumul judetean Resita-Gradinari, DN 57 Oravita-Moravita dar si DN 57 de pe Clisura Dunarii concureaza pentru cele mai proaste drumuri ale judetului Caras-Severin. Nu trebuie uitate nici Variantele de Ocolire Domasnea si Caransebes, care sunt mai mult inchise pentru reparatii decat deschise circulatiei.

Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si ca atare contr.

Serialele cu cele mai bune scenarii din toate timpurile

Membrii Sindicatului Scenaristilor Americani au inclus Clanul Soprano, Seinfeld si Zona Crepusculara in topul 101 al productiilor de acest tip.

Gala Societatii Civile poate fi urmarita live, pe HotNews.ro

Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile, editia a XI-a va avea loc in data de 3 iunie, incepand cu ora 20. 00, la Opera Nationala Bucuresti si va putea fi urmarita live, pe www. hotnews. ro. In cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai bune proiecte implementate de sectorul asociativ in ultimul an. Acestea au fost alese de catre un juriu format din peste 60 specialisti, din cele 220 de proiecte si programe care au fost inscrise in cadrul competitiei, de catre 151 de reprezentanti ai sectorului non-profit si neguvernamental din toata tara.

Cele mai romantice statiuni ale lumii

Pueblo Bonito Pacifica si Excellence Punta Cana sunt doua din cele cinci statiuni propuse de bbc. co. uk pentru cuplurile care viseaza la o vacanta de care sa-si aminteasca o viata intreaga.

Castigurile fabuloase ale unor directori din companiile de stat.

Ministerul Finantelor Publice a publicat, vineri, salariile din companiile de stat. Iata care sunt cele mai mari sume castigate: directorul TAROM: 16. 622 de euro pe luna; directorul CFR SA: 14. 570 de euro pe luna; directorul Postei Romane: 12. 834 de euro pe luna; directorul ROMATSA: 12. 079 de euro pe luna; directorul Complexului Energetic Oltenia: 6. 592 de euro pe luna; directorul Transgaz: 6. 190 de euro pe luna; directorul Electrica Distributie Muntenia Nord: 5. 284 de euro. De ce a .

Cele mai fierbinti fantezii ale femeilor

Femeile nu sunt atat de diferite de barbati in ceea ce priveste fanteziile erotice. Conform unor studii, 65% dintre doamne si domnisoare viseaza cu ochii deschisi la tot felul de scenarii picante. Unii oameni de stiinta sunt de parere ca acest procent este prea mic si ca, de fapt, fiecare femeie are propriile fantezii sexuale.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )