Libnet.ro
UNICEF

13:15

Subiectele zilei: Bugetul pe 2019 a fost adoptat in timp record, fara nici o modificare; Brexit sau niciun Brexit aceasta este intrebarea; Care sunt cele 10 propuneri ale cetatenilor romani pentru reinventarea Uniunii Europene

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Bugetul pe 2019 a fost adoptat in timp record, fara nici o modificare; Brexit sau niciun Brexit aceasta este intrebarea; Care sunt cele 10 propuneri ale cetatenilor romani pentru reinventarea Uniunii Europene

Premierul Theresa May este in fata unei dezordini totale. Dezbaterea din Camera Comunelor a fost una lunga si aprinsa. Divertisment politic pur, dar din pacate cu acelasi rezultat ca in ianuarie. Parlamentul britanic a respins tratatul de parasire a UE negociat cu blocul comunitar. continuă pe Hotnews

Attila Korodi: Bugetul pe 2019 trebuie adoptat cat mai repede cu putinta

UDMR nu va propune, miercuri, vreo modificare la legea bugetului pe 2019, declara la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi, care considera ca ar trebui finalizat acest serial cu meciuri politice.

DIETA KETOGENICA. Scapa de 20 de kilograme in timp record. Iata ce trebuie sa faci pentru asta

Iata povestea unui tanar, Ramy Zabarah, care a adoptat dieta ketogenica. Dezvaluie el insusi cum a descoperit dieta, de ce a adoptat-o si cu ce rezultate. Am aflat prima oara de dieta ketogenica.

Subiectele zilei: Acordul pentru Brexit a fost respins marti seara de Parlamentul britanic. Care vor fi efectele unui Brexit dur pentru cetatenii Uniunii Europene care se afla pe teritoriul Marii Britanii?; Companiile aeriene renunta la avioanele Boeing

Ecaterina Andronescu, despre scolile doctorale de la SRI si Politie: Mi se pare inacceptabil sa mai functioneze. in momentul de fata, 45 din cele 85 de teze de doctorat sustinute la Academia SRI sunt plagiate. 40 de teze si le-au reclamat singuri la CNATDCU.

Subiectele zilei: Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice; Saptamana decisiva pentru Brexit; Marturia amara a medicului din Galati agresat de un interlop:

Ana Bogdan, arhitectul din PLUS: Romanii nu au incredere unii intr-altii si atunci nu ai cum sa traiesti intr-un proiect de co-locuire. Hai sa nu mai zic grup, ca sa nu dea alte idei/ in vest, oamenii isi doresc sa fie chiriasi. Vantul dictaturii adiind peste Baragan. Liviu Dragnea isi continua campania de restructurare a organizatiilor judetene care au indraznit sa-i conteste autoritatea. Dupa Resita si Slobozia.

Subiectele zilei: Noua religie a clasei de mijloc; Stefan Mandachi, despre primul metru de autostrada

Invatatorul de la Iasi si carnetul de partid care scuza totul. A vuit zilele trecute internetul, au debordat retelele sociale. Toata lumea dorea sa isi exprime dezaprobarea. Romania ne goneste de acasa. Mama Laviniei Braniste lucreaza in Spania, prietenii ei cei mai buni au plecat in strainatate. Scriitoarea isi doreste putere pentru lupta cu care se confrunta acum, la 36 de ani.

DIETA CU SPANAC. Slabeste sanatos in timp record

Este timpul spanacului, planta renumita pentru continutul ridicat in fier, dar si in vitamina C. In plin sezon nutritonistii nu doar ne recomanda sa consumam spanac, ci ne propun chiar si diete rapide de slabire s.

PSD: Bugetul pe 2019 aduce beneficii importante pentru cetateni. Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii bugetului

PSD saluta, intr-un comunicat, adoptarea bugetului pe 2019, sustinand ca acesta aduce beneficii importante pentru cetateni si considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii noului buget.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )