Libnet.ro
UNICEF

14:45

Care sunt rutele pentru ocolirea orasului Tandarei inchis prin Ordonanta Militara

Adevărul Adevărul,
Care sunt rutele pentru ocolirea orasului Tandarei inchis prin Ordonanta Militara

Ca urmare a carantinarii orasului Tandarei, Centrul Infotrafic a anuntat care sunt rutele ocolitoare in zona pentru soferii care circula in judetul Ialomita. continuă pe Adevărul

Rute ocolitoare dupa carantinarea orasului Tandarei. CFR Calatori nu mai emite bilete

Politistii au stabilit cateva rute ocolitoare, avand in vedere carantinarea orasului Tandarei, judetul Ialomita si precizeaza ca transportul de marfa este permis in oras. De asemenea, CFR a precizat ca nu va mai emite bilete pentru Tandarei.

Ministrul de Interne a semnat Ordonanta Militara nr 7, care prevede carantinarea orasului Tandarei!

Potrivit ministrului Marcel Vela, carantinarea orasului Tandarei a fost impusa si de comportamentul .

Guvernul a adoptat OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare

Guvernul a adoptat in sedinta de joi OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare, pe perioada starii de urgenta.

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

VIDEO Prefectul de Ialomita cere punerea orasului Tandarei in carantina totala Militarii au fost trimisi sa-i pazeasca pe cei aflati in izolare sau carantina

Autoritatile din Ialomita cer ca orasul Tandarei sa intre in carantina, dupa ce locuitorii nu au respectat restrictiile din ordonantele militare. Potrivit prefectului de Ialomita, in Tandarei sunt cele mai multe cazuri de persoane infectate cu coronavirus si cei mai multi morti din judet.

Cum se vede cresterea traficului de internet intr-o platforma in care sunt conectati peste 100 de operatori de retele din Romania: Cresteri de 50% pentru Facebook, Netflix si Google

Peste 100 de operatori de retele din Romania, furnizori de servicii de acces la internet, de servicii de continut, platforme de socializare, institutii guvernamentale ori financiar bancare fac schimb de trafic intre retelele lor prin intermediul platformei InterLAN, la un nivel de trafic zilnic total de pana la 235 Gbps, iar luna trecuta s-a inregistrat o crestere de aproximativ 10%, a declarat pentru HotNews. ro Eric Baleanu, presedintele Asociatiei Interlan. Cea mai mare crestere de aproximativ 50% in unele cazuri s-a observat in randul furnizorilor de servicii de continut: Facebook, Netflix, Google, Microsoft, Blizzard Entertainment etc, spune acesta.

Igor Dodon a anuntat care sunt costurile pentru tratarea unui pacient infectat cu COVID-19

Presedintele Igor Dodon a anuntat joi, 2 aprilie, care sunt costurile pentru tratarea unui pacient de COVID-19 in stationare simple, dar si in sectiile de terapie intensiva. Potrivit sefului statului, costul unei zile de tratament in stationare simple este de 2. 255 de lei.

Studiu: Jumatate dintre elevii cu rezultate slabe la invatatura reusesc sa tina pasul la cursurile online Care sunt dificultatile predarii la distanta

Majoritatea profesorilor resping varianta repetarii anului scolar si varianta recuperarii prin restructurarea anului scolar viitor, arata o cercetare realizata de Universitatea din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Vest si Institutul de Stiinte ale Educatiei, in perioada 25-31 martie 2020. Cercetarea a evaluat practicile didactice si dificultatile in desfasurarea activitatilor cu elevii in aceasta perioada si a fost realizata pe un esantion de 6. 000 de profesori. Profesorii sustin pastrarea structurii actuale a anului scolar in curs, cu reproiectari ale curriculumului si evaluarilor pentru clasele a VIII-a si a XII-a 42%) sau prelungirea cu 2-4 saptamani a anului scolar in curs 44%).

ingrijitoarele romance din Austria: Vrem sa muncim indiferent de conditii. Umilintele la care sunt supuse in timpul pandemiei

Un numar de 281 de ingrijitoare au decolat luni dupa amiza din Timisoara si din Sofia pentru a ajunge in Austria, unde, in plina pandemie de coronavirus, sunt asteptate sa ofere asistenta 24 de ore din 24 fa.

Digi24: Ce sa mancam in caz de Apocalipsa. Care sunt cele mai indicate si rezistente mancaruri si bauturi

In caz de Apocalipsa, indiferent ca vorbim despre una biblica, nucleara, meteo, ori provocata de un robot impaiat in pielea lui Arnold Schwarzenegger, sau de un virus corporatist care ne va transforma in zombi, eventualii supravietuitori se vor confrunta, printre multe alte probleme, cu cea a asigurarii hranei. Ce alimente si bauturi sunt cele mai indicate intr-o astfel de situatie, care se conserva cel mai bine si cat de mult pot rezista ele in timp? Sunt cateva intrebari ale caror raspunsuri pot fi gasite intr-o ampla analiza BBC dedicata acestei teme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )