Libnet.ro
UNICEF

08:30

Care sunt scolile din Bistrita-Nasaud cu notele cele mai bune la Evaluarea Nationala. Scoala Gimnaziala Tiberiu Morariu din Salva, marea surpriza

Adevărul Adevărul,
Care sunt scolile din Bistrita-Nasaud cu notele cele mai bune la Evaluarea Nationala. Scoala Gimnaziala Tiberiu Morariu din Salva, marea surpriza

Ministerul Educatiei Nationale a publicat joi seara mediile de admitere in liceu a elevilor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Notele cele mai bune au fost obtinute la Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita, unde s-a inregistrat sigura medie de 10 din judet la Evaluarea Nationala. continuă pe Adevărul

EVALUARE NATIONALA 2014 Care sunt scolile din Satu Mare cu notele cele mai bune la examenul de capacitate

Ministerul Educatiei Nationale a publicat joi seara mediile de admitere in liceu a elevilor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Notele cele mai bune au fost obtinute la Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare, unde s-au inregistrat trei medii de 10 din cinci.

ADMITERE LICEU 2014 BISTRITA-NASAUD. incep inscrierile.La ce liceu poate fi repartizat copilul tau in functie de media de la Capacitate

Elevii din Bistrita-Nasaud care au dat examenul de Evaluare Nationala 2014 si care vor fi repartizati prin calculator la liceu pe 15 iulie pot sa isi dea seama, cu aproximatie, la ce liceu vor intra in functie de notele pe care le-au luat la Capacitate 2014 cu ajutorul unei aplicatii pe care o pot accesa pe adevarul. ro.

BAC 2014 BISTRITA-NASAUD. Subiectele de la proba optionala de la Bacalaureat 2014

Vineri, 4 iulie, va avea loc ultimul examenul scris la proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014. Candidatii au de ales din nu mai putin de 10 materii. La proba de vineri sunt asteptati in jur de 2500 de absolventi de liceu din Bistrita-Nasaud.

Elevii din Bistrita-Nasaud sunt interesati de meseriile din domeniul tehnologiei informatiei

Potrivit unui studiu realizat de Samsung Electronics Romania, mare parte dintre elevii bistriteni sunt interesati de meseriile din domeniul tehnologiei informatiei, dar si de domenii precum actoria, avocatura sau managementul.

Bistrita-Nasaud, sub cod galben de ploi si vijelii

17 judete din tara, printre care se numara si Bistrita-Nasaud, se afla sub cod galben de ploi si vijelii. Meteorologii anunta ploi torentiale, descarcari electrice, precum si intensificari ale vantului si caderi de grindina. Atentionarea expira in aceasta seara.

BAC 2014 Bistrita-Nasaud. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie si Matematica

Miercuri, 2 iulie, va avea loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematica. Subiectele la Istorie si Matematica, la a doua proba a BAC-ului, vor fi rezolvate in direct, in studioul Adevarul Live. 2275 de absolventi din Bistrita-Nasaud s-au inscris anul acesta la examenul de Bacalaureat 2014.

Ponta spune ca singurii care au o problema cu carnea de vita sunt autoritatile din Rusia

Premierul Victor Ponta a declarat ca toata lumea din Europa spune ca Romania nu are nicio problema legata de carnea de vita si doar Rusia constata ca exista o problema, el conluzionand: Probabil ca cei care gresesc sunt autoritatile din Rusia.

Presedintele Basescu ii cere oficial lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de urgenta care stopeaza reforma din Educatie: Ordonanta nesocoteste dreptul la invatatura si dreptul la proprietate

Presedintele Traian Basescu i-a cerut oficial lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de urgenta care stopeaza reforma din Educatie. Presedintele Basescu i-a trimis o scrisoare lui Ciorbea in acest sens. Reamintim ca Avocatul Poporului este singura institutie abilitata sa atace la Curtea Constitutionala ordonantele de urgenta adoptate de guvern. In lipsa atacarii la CCR, o ordonanta de urgenta produce efecte imediat dupa ce a fost publicata in Monitorul Oficial. Vezi scrisoarea integrala in articol.

Femeie din Bistrita, inselata de 27 de persoane prin metoda telefonul

O femeie din Bistrita-Nasaud a fost lasata fara 125. 000 de lei, dupa ce a fost inselata de nu mai putin de 27 de persoane din 6 judete. 10 dintre cei care au inselat-o pe femeie proveneau de la trei penitenciare din tara.

22 de perchezitii in sase judete si trei PENITENCIARE, pentru a sparge o grupare care se ocupa cu inselaciuni prin telefon

Politistii din Bistrita Nasaud au efectuat 22 de perchezitii la locuinte din 6 judete si in 3 penitenciare, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in inselaciuni prin telefon. / 13 persoane au fost retinute, iar pentru alte 10 s-a solicitat transferul din penitenciare in Arestul I. Bistrita Nasaud, pentru cercetari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2431 seconds )