Libnet.ro
UNICEF

18:00

Care sunt simptomele gripei si ce trebuie sa avem in vedere pentru a ne proteja

Antena3 Antena3,
Care sunt simptomele gripei si ce trebuie sa avem in vedere pentru a ne proteja

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata din cauza gripei a ajuns la 84, potrivit informatiilor date de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Gripa poate fi. continuă pe Antena3

Care sunt simptomele gripei si cum putem sa ne protejam. Numarul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 84

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 84, ultimele doua victime fiind doi barbati in varsta de 59, respectiv 63 de ani, conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei.

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu, cu toate acestea exista unele pe care nu le constientizam si in care persistam. Pacate strigatoare la cer Sunt in numar de cinci s.

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Ne consideram crestini, il iubim pe Dumnezeu, dar gresim adesea fata de El si, adesea, nici nu ne dam seama ca o facem. Fara doar si poate, toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui.

Horoscopul Zilei cu Camelia Patrascanu. Care sunt zodiile norocoase

O zi plina de capricii. Trebuie sa fim putin mai atenti la reactiile celor din jur si sa incercam sa nu-i suparam. Berbecii. Relatii tensionate astazi, atat cele oficiale, parteneriatele de.

INS a confirmat cresterea economica de 7% a Romaniei in 2017. Care sunt domeniile cele mai performante

Produsul Intern Brut PIB) estimat pentru anul 2017 a fost de 856,35 miliarde de lei preturi curente, mai mare cu 7% fata de anul 2016, principalii factori de crestere economica fiind industria, comertul si.

Cod galben de CEATA in Muntenia si Moldova. Care sunt JUDETELE vizate

Meteorologii au emis atentionari de Cod galben de ceata pentru 16 judete din Muntenia si Moldova. in zona joasa a judetelor Suceava si Bacau, dar si in judetele Botosani si Neamt se va semnala ceata,.

Care sunt factorii care determina pretul pentru serviciile SEO?

In prezent, unul dintre cele mai importante obiective pentru orice antreprenor online este sa obtina.

Hotul de CIOCOLATA din Vaslui si-a schimbat gusturile. Care sunt noile lui preferinte

Andrei Iancu, un vasluian in varsta de 28 de ani, condamnat in trecut cu suspendare pentru ca a furat ciocolata de aproape 3. 000 de lei, a fost prins din nou la lucru, zilele trecute. Se pare, insa, ca.

Care sunt cele mai vechi cuvinte spuse de om. Acestea erau folosite inca din Epoca de piatra

Epoca de piatra este perioada preistoriei in care oamenii foloseau mai ales uneltele de piatra. Epoca de piatra a durat aproximativ 3,4 milioane de ani, sfarsindu-se intre 8700 i. d. Hr. si 2000 i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )