Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2019

ADPM ADPM,
Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2019

Marile vedete ale momentului sunt cele care au multi followeri pe Instagram. Si nu este obligatoriu ca acestea sa fie artisti sau actori de cinema. Idolii noii generatii vin si din lumea modelelor de catwalk sau a fotbalului. continuă pe ADPM

Care sunt cele mai urmarite talk show-uri. Antena 3 si Romania TV, posturile preferate de romani

Romania TV si Antena 3 au dominat clasamentul audientelor emisiunilor de tip talk-show din luna iulie, potrivit Pagina de Media.

Top 15 cele mai mari gafe vestimentare ale vedetelor

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna si Britney Spears ori Anne Hathaway, Lindsay Lohan si Emily Ratajkowski, iata vedetele care au facut, de-a lungul anilor, cele mai mari gafe vestimentare.

Tardigradele, cele mai rezistente organisme de pe Pamant, ar putea sa fi ajuns pe Luna, dupa prabusirea unei sonde israeliene

Pana la urma, ar putea exista viata pe Luna: tardigradele, mici fiinte virtual indestructibile, capabile sa reziste la radiatii extreme, la o caldura sufocanta, la temperaturile cele mai reci ale universului si la decenii fara hrana, scrie AFP.

Lockheed Martin: Cele mai avansate modele F-16 vor zbura in Bulgaria

In Bulgaria vor zbura cele mai avansate modele ale F-16. Puteti urca orice doriti pe F-16 , a declarat Jim Robinson, directorul Dezvoltarii Internationale de Afaceri de la Lockheed Martin, adaugand ca avioanele vor fi complet dotate inca din prima zi in care vor sosi, potrivit 24Chasa, citat de Rador.

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Aveti grija sa nu le gresiti acestor nativi!

Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar.

Boris Johnson vrea vize accelerate pentru cele mai bune creiere, dupa Brexit

Noul premier britanic Boris Johnson a anuntat un proiect in vederea emiterii accelerate de vize, menit sa atraga cele mai bune creiere si sa permita Regatului Unit sa continue sa fie o superputere stiintifica dupa Brexit, relateaza AFP.

Rotatia cadrelor, reteta de la conducerea Jandarmeriei. Cei trei cercetati in dosarul 10 august au ocupat in ultimul an cele mai importante functii din Inspectorat, iar omul in alb este tot sef al Brigazii Speciale

Cei trei sefi din Jandarmerie cercetati de procurorii DIICOT pentru interventia brutala asupra manifestantilor de la protestul din 10 august anul trecut, Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au ocupat in ultimul an sau ocupa in continuare - posturi la nivelul cel mai inalt in Jandarmeria Romana. Practic, prin numiri si imputerniciri, ei au fost rotiti intre ei in cele mai importante posturi din Jandarmerie, cele de inspector general, prim-adjunct si sef al Jandarmeriei Bucuresti.

Cat de schimbata este sotia lui Gabriel Cotabita, la 3 ani de la nunta. Alina e femeia care i-a dat putere in momentele cele mai grele

Gabriel Cotabita si Alina si-au cladit o casatorie frumoasa si stabila, astfel ca incat de la inceputul ei au avut de depasit multe clipe grele. Cei doi si-au unit destinul in 2016, moment in care Alina radia de fericire la bratul sotului. Cum arata acum, la 3 ani de la momentul in care au zis .

Cele mai stilate surori din showbiz

Fie ca vorbim despre Beyonce si Solange Knowles, Gigi si Bella Hadid sau Cardi B si Hennessy Carolina, iata care sunt cele mai stilate 10 cupluri de surori din showbiz! .

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

O locatie incarcata de istorie si de un lux greu de descris in cuvinte, Hotel de Paris din Monte Carlo gazduieste unele dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume. Iata cat costa! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )