Libnet.ro
UNICEF

06:30

Motivul inedit pentru care un barbat din Alba a incendiat masina unui cunoscut

Antena3 Antena3,
Motivul inedit pentru care un barbat din Alba a incendiat masina unui cunoscut

Un barbat din orasul Cugir a fost retinut pentru instigare la distrugere dupa ce, pe fondul geloziei, ar fi determinat un tanar sa incendieze masina unui cunoscut, fapta petrecuta in februarie, potrivit unui. continuă pe Antena3

Elena Basescu si cei trei copii, imagine de familie. Motivul nebanuit pentru care s-au imbracat toti la fel

Elena Basescu s-a asortat cu cei trei copii. Fiica fostului presedinte al Romaniei a creat un adevarat tablou de familie in ultima sesiune foto. Cum au reactionat cei care o urmaresc pe retelele de socializare si care a fost motivul pentru care si-au facut vestimentatii la fel? Elena Basescu s-a asortat cu cei trei copii .

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Cum arata acum fostul logodnic al Andreei Balan. Motivul neasteptat pentru care s-au despartit

Andreea Balan a avut de asteptat pana sa isi intalneasca iubirea, dar oare care a fost prima? Cum arata acum fostul logodnic al artistei? Motivele pentru care s-au despartit. Cum arata acum fostul logodnic al Andreei Balan? in anul 2002, Andreea Balan isi lansa primul album solo comercial. intre 2002 si 2003 a sustinut un .

VIDEO Politista lovita si tarata de par, intr-un club din Alba Iulia Agresorul, un barbat cercetat in cel putin 3 dosare penale tot pentru fapte de violenta

O politista aflata in timpul liber a fost lovita si tarata de par pentru a fi scoasa dintr-un club din Alba Iulia, imaginile fiind surprinse de camerele de supraveghere ale localului. Potrivit Politiei, barbatul este cercetat in cel putin trei dosare penale pentru lovire sau alte violente si tulburarea ordinii publice, majoritatea faptelor fiind comise in localuri publice.

A sunat la 112 ca sa ceara ajutorul politistilor. Detaliul inedit pe care l-a uitat barbatul din Galati

Culmea prostiei pentru un barbat din Tecuci, judetul Galati. Moldoveanul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul politiei pentru ca a fostagresat verbal de catre un prieten. Barbatul uitase insa un detali.

Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc, dupa ce slabise miraculos. Sunt dependenta!

Oana Radu a vorbit pentru prima oara despre motivul adevarat care a facut-o sa se ingrase la loc. Artista a marturisit de ce a ajuns din nou la peste 100 de kilograme, dupa ce si-a indeplinit visul si a slabit atat de mult. Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc Oana Radu, invitata .

Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24. Nu se compara cu celelalte plecari de pana acum

Jurnalista Ioana Tiganila, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, paraseste postul de televiziune dupa noua ani in care a realizat programul Jurnal Extern. Care este motivul plecarii sale? Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24 Ioana Tiganila a intrat in presa la varsta de 16 ani si a .

Un roman arestat in India este la un pas de moarte. Motivul pentru care a ajuns dupa gratii

Un roman a fost arestat in India. Cu toate ca i se aduc auze grave, barbatul spune ca nu are nicio legatura cu acuzele care i se aduc. Pentru ce a ajuns acesta in spatele gratiilor? Un roman arestat in India, la un pas de moarte Alex Marinoiu, originar din Craiova, cere disperat ajutorul autoritatilor .

Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Tigarile electronice au primit interdictii in tot mai multe tari, in ultima vreme. Este vorba despre inca un stat in care locuitorii nu vor mai avea voie sa le foloseasca. Motivele pentru care au fost luate aceste decizii sunt cat se poate de surprinzatoare, iar pe alocuri socante. Asta deoarece 30 de state au luat .

Oana Zavoranu, actrita din Sacrificiul de la Antena 1, a dat raspunsul la cea mai arzatoare intrebare. Motivul pentru care nu a devenit inca mama

Una din presiunile sociale care la un moment dat apare in viata fiecarui om este aceea care prevede intemeierea unei familii. Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, cunoscutii, dar mai ales familia, se intreaba cand va aparea pe lume primul copil. De aceste tipuri de presiuni nu scapa nici Oana Zavoranu. Actrita din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )