Libnet.ro
UNICEF

01:05

SE CASATORESTE! Urmeaza NUNTA ANULUI in showbizul din Romania! Vedeta a facut ANUNTUL: E cineva special... (FOTO)

B1 B1,
SE CASATORESTE! Urmeaza NUNTA ANULUI in showbizul din Romania! Vedeta a facut ANUNTUL: E cineva special... (FOTO)

Se anunta nunta anului in showbizul romanesc. Gabriela Paleru, prima sotie a lui Nicu Paleru, isi va uni in acest an destinul cu cel al partenerului ei. Vedeta a oferit detalii despre marele eveniment din. continuă pe B1

Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Asociatia de Ecoturism din Romania anunta ca in acest an a reusit sa puna Romania in centrul atentiei publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

IOAN DIRZU (PSD): Asociatia Municipiilor din Romania ar trebui dizolvata

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) ar trebui dizolvata de catre o instanta judecatoreasca deoarece urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit, comportandu-se ca un partid politic, a declarat deputatul PSD Alba Ioan Dirzu.

ANUNTUL momentului la PRO TV: Cabral, decizie radicala! A PLECAT din Romania

Celebrul prezentator de la Pro Tv Cabral Ibaka a povestit pe blogul personal despre cea mai lunga calatorie pe care a facut-o in viata sa. Vedeta a parcurs nu mai putin de 9. 000 de kilonetri, din Bucuresti.

Comuna din Romania fara medic de peste un deceniu. Ultimul doctor s-a angajat in strainatate

Criza de medici este resimtita mai ales in comunitatile rurale imbatranite, cum este cea din Largu, localitate din judetul Buzau. Aici exista de multi ani un dispensar utilat cu cele necesare insa mai.

ALERTA METEO: Vesti SURPRINZATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele cele mai expuse

Vremea pe 3 februarie este deosebit de calda, cu temperaturi mai degraba de primavara. Prognoza meteo anunta o maxima a zilei in Romania de 18 grade. in Bucuresti vor fi 13 grade. Duminica, vremea va fi.

Ion Tiriac si VANATOAREA BOGATILOR: Lumea buna din toata Europa le-a pus gand rau mistretilor din Romania

Ion Tiriac, cel mai bogat om din Romania, organizeaza sambata o noua partida de vanatoare la care vor lua parte magnati din toata Europa. Evenimentul va avea loc in Caras-Severin, in zona satului Ersig, di.

Lovitura groaznica pentru romani! Motivul pentru care creditele din Romania sunt mai scumpe decat cele din UE

Consilierul Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat vineri ca motivul pentru care romanii platesc la credite o marja a bancii mai mare decat in alte state din Europa este nivelul creditului mult mai.

Orasul din Romania unde se traieste mai bine decat in Miami, Toronto sau Los Angeles

Municipiul Cluj-Napoca este lider in clasamentul national privind calitatea vietii si se afla pe pozitia 106 din 226 de orase incluse in topul mondial Numbeo pentru 2019. Desi se pozitioneaza abia aproape d.

Tineri din Romania au castigat finala Campionatului de Robotica din Coreea de Sud

Tinerii inscrisi in programul BRD First Tech Challenge Romania au facut tara noastra tot mai cunoscuta peste hotare. Trei echipe care fac parte din acest program au castigat mai multe premii la Campionatul de Ro.

O cunoscuta jurnalista din Romania a incetat din viata dupa o lupta curajoasa cu cancerul. Avea 55 de ani

Jurnalista Miriam Eugenia Soare a incetat din viata. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook a acesteia. Un mesaj postum, de altfel, scris chiar de jurnalista. Am plecat . Am facut-o aseara, in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )