Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cat castiga cei mai bogati oameni din lume intr-o zi

Antena3 Antena3,
Cat castiga cei mai bogati oameni din lume intr-o zi

Business Insider a analizat cat castiga pe zi miliardarii lumii. Pentru a gasi aceste valori, publicatia a luat diferenta de avere intre 2017 si 2018, si a a impartit-o la 365 de zile. Asta nu inseamna. continuă pe Antena3

Ce obiceiuri comune au cei mai bogati oameni din lume

Cu totii visam sa ajungem bogati, sa nu mai avem grija banilor, dar unele sfaturi primite din celor mai bogati oameni din lume nu par a ne ajuta prea mult. Poate obiceiurile lor banale ne pot ajuta sa privim.

Unul dintre cei mai bogati romani din toate timpurile si-a luat zilele dupa ce copiii lui s-au casatorit intre ei!

Constantin Poroineanu, unul dintre cei mai bogati mosieri din istoria Romaniei, greseste, in tinerete, si, desi este casatorit si are un baiat, Sergiu, se indragosteste de o studenta parizianca cu care.

Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

Autorul celui mai mare jaf din istoria bancilor a fost prins. Politia spaniola a reusit sa ii vina de hac creierului bandei de hackeri care a reusit sa jefuiasca peste 100 de institutii financiare in lumea i.

FOTO Cum arata interiorul Vaticanului casa celui mai puternic lider religios din lume

In urma cu cinci ani in urma, Papa Francisc devenea cel de-al 266-lea papa al Bisericii Romano-Catolice si liderul celor 1. 29 miliarde de adepti. intr-o galerie foto impresionanta, Business Insider prezinta interiorul Vaticanului, locul in care se gasesc cele mai uimitoare opere de arta din lume.

VIDEO Saptamana Mare, intampinata de cel mai bun cor barbatesc din lume. Concert cu muzica sacra oferit de Corala Armonia a Arhiepiscopia Tomisului

Concertul prepascal invremeaaceea va fi oferit de Arhiepiscopia Tomisului, a carei Corala barbateasca ortodoxa Armonia are in palmares titlul de cel mai bun cor barbatesc din lume.

365 de eroi ai Romaniei. Pamfil Seicaru, unul dintre cei mai mari jurnalisti ai tarii

Unul dintre cei mai mari jurnalisti ai tuturor timpurilor Pamfil Seicaru, are o poveste aparte din timpul Primului Razboi Mondial. in 1916, in luptele din zona Orsova, tanarul Pamfil, de doar 22 de ani a.

Primul oras din lume in care strazile vor fi albe pentru a mentine temperaturile

Los Angeles va fi primul oras din lume in care multe dintre strazi vor fi vopsite in alb, ca parte a.

Primul oras din lume in care strazile vor fi albe. Motivul din spatele acestei decizii

Los Angelesva fi primul oras din lume in care o parte dintre strazi vor fi vopsite in alb, ca parte a unui efort de a mentine temperaturile la un nivel placut pentru locuitori si a incetini incalzirea.

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara. Crestinii care sarbatoresc Pastele saptamana viitoare sunt asteptati sa participe la evenimentele organizate pentru a celebra intrarea lui Iisus.

Cele mai rare boli din lume

Afectiunile pot crea anumite deficiente in viata de zi cu zi, astfel ca din cauza stresului si a programului haotic si agitat, organismul poate dezvolta anumite manifestari ciudate.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )