Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cat costa iPhone 5s in Europa? in China, cel mai scump iPhone de la Apple a fost epuizat la precomenzi

Adevărul Adevărul,
Cat costa iPhone 5s in Europa? in China, cel mai scump iPhone de la Apple a fost epuizat la precomenzi

Preturile pentru iPhone 5s, in Europa, au fost dezvaluite printr-un operator din Marea Britanie. Cel mai scump iPhone din acest an a fost deja epuizat la precomenzile din China. continuă pe Adevărul

Cat ne costa sa vedem Europa in weekend?

S-a dat startul unui nou sezon de vacanta pentru romani: iesirea de tip city-break. in ultimii ani, turistii autohtoni mizeaza tot mai mult pe plecarile de weekend in capitalele europene.

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 112 ani

Salustiano Sanchez-Balzquez, prezent in Cartea Recordurilor drept cel mai batram barbat din lume, a murit la un camin din New York la varsta de 112 ani, relateaza Daily Mail. El a primit titlul de cel mai.

Cel mai frumos parc din mediul rural infiintat in anul 1960, in paragina

In anul 1960 in comuna doljeana Goicea un localnic a infiintat cel mai frumos parc din mediul rural. Locul de recreere a fost distrus de-a lungul anilor, iar acum este in paragina.

Cel mai sarac stat din UE lanseaza un apel la solidaritate europeana

Bulgaria, cel mai sarac stat din Uniunea Europeana UE), care se confrunta cu un aflux de refugiati, a lansat un apel la solidaritatea europeana. Autoritatile bulgare solicita altor state UE sa primeasca o.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa ce si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in 2018 atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, oficial, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume.

SanDisk Extreme Pro este cel mai rapid card de memorie din lume

CFast 2. 0 este standardul prin intermediul caruia a putut fi creat SanDisk Extreme Pro, cel mai rapid card de memorie de pana acum. In urma cu aproximativ un an de zile, CompactFlash Association, institutia responsabila de acest standard, a publicat specificatiile in format draft pentru a doua generatie a cardurilor de memorie CFast. Reusind sa fie primii care vor intra pe piata cu astfel de carduri, cei de la SanDisk au anuntat noile modele Extreme Pro. Avantajul semnificativ de performanta [].

A murit CEL MAI BATRAN om din lume

Cartea recordurilor Guinness World Records a anuntat ca fostul muzician si miner certificat ca fiind cel mai batran om din lume a murit. Salustiano Sanchez-Blazquez avea 112 ani, informeaza Associated Press,.

Aurul si argintul, in cel mai important declin din ultimele trei luni

Cotatiile futures ale aurului si argintului au inergistrat, pe piata SUA, in intervalul 9-13 septembrie, cel mai mare declin saptamanal din iunie pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora Federal Reserve Fed - banca centrala americana) va decide, zilele viitoare, reducerea stimulentelor fiscale.

Cartea Recordurilor: Cea mai mica masina din lume vs cel mai rapid bolid de pe Nurburgring.

Cartea Recordurilor a inregistrat in ultima saptamana doua noi recorduri, demne de atentia fanilor lumii auto din intreaga lume. Cea mai mica masina din lume care poate fi condusa pe sosele, respectiv cel mai rapid bolid de pe Nurburgring sunt ultimele care au intrat in atentia organizatiei. Austin Coulson, un american din Phoenix, a inregistrat cea mai mica masina din lume, care insa din cauza vitezei maxime, de doar 40 km/h, poate fi condusa doar pe drumurile cu regim de viteza redusa, .

CONCURS. Inferno, cel mai nou roman scris de Dan Brown.

Odata cu publicarea romanelor sale inovatoare Codul lui da Vinci, Simbolul pierdut si Ingeri si Demoni, Dan Brown a devenit un fenomen international amalgamand coduri, simboluri, arta si istorie in thrillere fascinante care au captivat sute de milioane de oameni din toate colturile lumii. Acum, cu Inferno, noul sau roman, Dan Brown ii poarta pe cititori in Italia. calauzindu-i printr-un peisaj inspirat de unul dintre cei mai mari clasici ai literaturii universale. Robert Langdon, profesorul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )