Libnet.ro
UNICEF

14:00

Catalin Botezatu il aduce in Romania pe unul dintre cei mai sexy barbati

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu il aduce in Romania pe unul dintre cei mai sexy barbati

Catalin Botezatu il aduce in Romania pe unul dintre cei mai sexy barbati! Este vorba despre italianul Mariano Di Vaio, fost model si in prezent unul dintre cei mai renumiti bloggeri de moda masculina! . continuă pe ADPM

O romanca s-a casatorit cu unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni

Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni, Axel Witsel, s-a casatorit weekendul trecut cu iubita sa, romanca Raffaella Szabo. Cei doi au o relatie de peste 4 ani si sunt parintii unei fetite de doua.

Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos

Cu toate ca foarte multi au considerat toolbar-urile si diversele motoare de cautare doar ca niste reclame agresive, Ask. com are un statut special. Daca ati urmarit de-a lungul anilor evolutia aplicatiilor malitioase pentru sistemul vostru, este foarte probabil sa va fi lovit de toolbar-uri si extensii pentru browser-ul vostru favorit care va fac mai mult [] Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mister Marlboro, unul dintre cei mai temuti teroristi din lume, a fost ucis de americani in Libia

Mokhtar Belmokhtar, supranumit Intangibilul si Mister Marlboro, a fost ucis duminica intr-un raid aerian american in Libia, au anuntat autoritatile de la Tripoli. Printre altele, organizatia terorista condusa de Belmokhtar - afiliata al-Qaeda - a fost responsabila pentru luarea de ostatici de la platforma de gaze In Amenas, din estul Algeriei, unde au murit 40 de oameni, printre care si doi romani.

Scriitorul Luca Pitu a murit. Membru al Grupului de la Iasi, a fost unul dintre cei mai importanti dizidenti romani

Scriitorul iesean Luca Pitu a murit la varsta de 68 de ani din cauza unei boli grave care l-a afectat in ultimii ani de viata.

Intel investeste in realitatea virtuala: a cumparat unul dintre rivalii Google Glass

Cei de la Intel isi extind portofoliul rapid, achizitionand din ce in ce mai multe companii din diverse sectoare. Piata procesoarelornu mai inregistreaza cresteri foarte mari, motiv pentru care companii mari precum Intel sunt nevoite sa gaseasca solutii alternative. Pe de o parte, acestia isi intaresc pozitie pe piata achizitionand companii cu un potential urias, [] Intel investeste in realitatea virtuala: a cumparat unul dintre rivalii Google Glass Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Averea pe care o au 5 milioane de romani in actiuni listate la bursa, FARA SA STIE. Cum afli daca esti unul dintre ei

5 milioane de romani au o avere in actiuni listate la bursa. Mai exact, 350 de milioane de euro. Insa cei mai multi dintre acesti oameni fie au uitat de actiuni, fie nici macar nu stiu ca le detin, spun reprezentantii Bursei de Valori.

10 sfaturi care iti vor face viata mai frumoasa, de la Robin Sharma

Unul dintre cei mai importanti speakeri din lume, in domeniul leadershipului, dezvoltarii personale si managementului, Robin Sharma, explica in 10 pasi cum putem avea o viata mai frumoasa.

NASA a DEZVALUIT unul dintre misterele Lunii. Ce enigma au elucidat cercetatorii

Unul dintre misterele Lunii a fost elucidat de curand de cercetatorii de la NASA. Specialistii au descoperit ca satelitul natural al Terrei este inconjurat de un inel de praf cosmic.

Cei mai destoinici pompieri civili, premiati de ISU. Angajatii de la Saint Gobain si cei de la Independenta au trecut probele de foc

Cei mai destonici pompieri civili vor reprezenta judetul Calarasi la faza interjudeteana a competitiei serviciilor profesionale pentru situatii de urgenta. Este vorba despre S. al Saint Gobain Glass si S. Independenta, cele doua echipe iesind invingatoare la concursul desfasurat saptamana trecuta.

Cei mai duri oameni din istorie

De la sportivi de legenda la oameni simpli care au fost pusi in situatii disperate, cei mai duri oameni din istorie au depasit barierele mentale in moduri uluitoare. Puteti citi in continuare o selectie a celor mai duri oameni din istorie, ale caror povesti pot fi oricand o motivatie de a va depasi limitele.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )