Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Botezatu, ales de americani pentru a desemna cea mai frumoasa concurenta Miss Diaspora Models International

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu, ales de americani pentru a desemna cea mai frumoasa concurenta Miss Diaspora Models International

Catalin Botezatu va avea dificila misiune de a alege doar o singura castigatoare dintre cele 20 de finaliste ale concursului Miss Diaspora Models International, ce va avea loc la Sibiu in data de 12 iulie 2013. Continue reading . continuă pe ADPM

Roberta Anastase a purtat o rochie de mireasa realizata de Catalin Botezatu! Este o rochie comoda!, spune designerul!

Catalin Botezatu a realizat rochia de mireasa pe care Roberta Anastase a purtat-o ieri la nunta organizata la Palatul Stirbei. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a ales o rochie comoda, cu pene de strut si straturi de organza naturala, dupa cum o descrie designerul. Continue reading .

Alexander Bard, analist internet: Cea mai mare problema pentru o companie este ca sefii pun multe persoane in Cc la e-mail

Cea mai mare problema pentru o companie este faptul ca sefii pun pea multe persoane in CC atunci cand trimit un e-mail, a afirmat Alexander Bard, sociolog specializat in internet, in cadrul unei conferinte organizate la Berlin de compania de call.

Alexander Bard, analist internet: Cea mai mare problema pentru o companie este ca sefii pun multe persoane in CC la e-mail

Cea mai mare problema pentru o companie este faptul ca sefii pun pea multe persoane in CC atunci cand trimit un e-mail, a afirmat Alexander Bard, sociolog specializat in internet, in cadrul unei conferinte organizate la Berlin de compania de call.

Mitingul anti-Morsi, cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului.

Armata egipteana estimeaza la cateva milioane numarul manifestantilor care s-au reunit duminica in tara cu scopul de a cere plecarea presedintelui islamist Mohamed Morsi de la putere, a declarat o sursa militara pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si Egiptul, pe marginea prapastiei Este vorba despre cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului, a precizat aceasta sursa, sub protectia anonimatului. La un miting al islamistilor care il sustin pe presedinte, oragnizat duminica la Nasr .

E de trait aici: 10 tari cu cea mai buna reputatie

Peste 27. 000 de locuitori din G8 Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Rusia, Marea Britanie si Statele Unite) au nominalizat tarile cu cea mai buna reputatie la nivel global in functie de incredere, admiratie, respect si afinitate pentru statele.

Ellie White este cea mai sexy mamica din showbiz! Iata cum a slabit dupa nastere!

Ellie White a fost desemnata aseara cea mai sexy mamica din showbiz. Cantareata si-a facut aparitia la Gala Eva. ro 12 ani intr-o superba rochie de matase si voal negru, expunandu-si noua nuanta ciocolatie a parului, schimbare de look pentru care a primit o avalansa de complimente. Continue reading .

S-a lansat ANTENA PLAY.RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania

Luni seara, la ora 20:00, s-a lansat ANTENA PLAY. RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania. Veti descoperi 5 canale live, 6 canale exclusive, peste 200 de show-uri si cele mai tari.

FOTO Barbulesti, cea mai saraca comunitate locala din sud-estul Romaniei

Potrivit unui studiu al Institutului de Politici Publice, comuna Barbulesti din Ialomita este cea mai saraca localitate din zona de sud-est a tarii. Toate acestea deoarece, primaria din localitate poate asigura din venituri proprii, taxe si impozite locale, doar 25 % din cheltuieli. Tot la Barbulesti isi fac veacu si cei mai mari hoti, camatari, traficanti de carne vie sau interlopi din Ialomita.

FOTO Barbulesti, comunitatea locala cea mai saraca din sud-estul Romaniei

Comuna Barbulesti din Ialomita este cea mai saraca localitate din zona de sud-est a tarii, potrivit unui studiu al Institutului de Politici Publice. Toate acestea deoarece primaria din localitate poate asigura din venituri proprii, taxe si impozite locale, doar 25% din cheltuieli. Tot la Barbulesti isi fac veacul si cei mai mari hoti, camatari, traficanti de carne vie sau interlopi din Ialomita.

Timisoara ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna viteza la internet

Timisoara se situeaza pe primul loc in topul oraselor cu cea mai buna viteza la internet din intreaga lume, arata topul Net index. Cu o medie a vitezei de download de 90,27 Mbps, Timisoara este desemnat orasul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )