Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cate trofee WTA a castigat Simona Halep de-a lungul carierei

B1 B1,
Cate trofee WTA a castigat Simona Halep de-a lungul carierei

Simona Halep a castigat, luni, pentru prima data turneul de la Roma, dupa ce sportiva din Cehia Karolina Pliskova s-a retras in setul doi, la 6-0, 2-1 pentru romanca. Astfel, Halep ajunge la 22 de trofee. continuă pe B1

De ce a castigat Simona Halep partida cu Muguruza. Observatia specialistului in tenis

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa ce a avut o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an, dar si la a 13-a victorie consecutiva. De ce a castigat Simona Halep partida cu .

WTA Roma: Simona Halep vs Dayana Yastremska (nu inainte de ora 14:00)

Simona Halep isi continua vineri aventura de la Roma, principala favorita a competitiei urmand sa o intalneasca in optimi pe Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro, nu inainte de ora 14:00.

Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma dupa ce adversara din finala, Karolina Pliskova, a abandonat. Astfel, romanca si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, dar va fi recompensatasi cu o suma.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova in finala - Care este scorul meciurilor directe

Turneul de la Roma va avea parte de o finala intre primele doua favorite ale tabloului feminin, Simona Halep 1) urmand sa o intalneasca pe Karolina Pliskova cap de serie numarul 2 si campioana en-titre). Partida se va disputa luni, de la ora 15:30, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Dupa un inceput de meci ezitant a fost condusa cu 3-0), Simona Halep a reusit sa preia controlul partidei, a avut chiar si o serie de sase game-uri castigate la rand si a invins-o pe Dayana Yastremska, dupa o ora si 27 de minute de joc, scor 7-5, 6-4. Diferenta a fost facuta de experienta Simonei si de inconstanta jucatoarei din Ucraina, in varsta de 20 de ani, care a facut foarte multe erori nefortate. Pentru Simona urmeaza un duel cu Yulia Putintseva, in sferturile competitiei de la Roma.

VIDEO Ce a facut Simona Halep imediat dupa ce Yulia Putintseva a abandonat: Rar vezi asa ceva

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Roma, jucatoarea noastra profitand de abandonul Yuliei Putintseva in momentul in care conducea clar ostilitatile: 6-2, 2-0.

WTA Roma: Ce spune Garbine Muguruza inainte de semifinala cu Simona Halep

Garbine Muguruza este adversara Simonei Halep din semifinalele de la Roma, meci care este asteptat cu mare interes in lumea tenisului. Iberica este ultima jucatoare care a invins-o pe Simo in circuitul WTA in penultimul act de la Australian Open). De la acel moment, Halep a castigat turneele de la Dubai si Praga, bifand 12 victorii consecutive. Meciul dintre Simona si Garbine va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma, dupa ce a castigat primul set cu 6-0, iar in setul 2 Karolina Pliskova a abandonat partida la scorul de 2-1. Halep a castigat pentru prima data turneul de la Roma.

WTA Roma: Cu cine se va duela Simona Halep in sferturi - Romanca a castigat singura confruntare directa

Simona Halep va juca impotriva Yuliei Putintseva Kazakhstan) in sferturile turneului de la Roma, dupa ce jucatoarea clasata pe locul 30 mondial a reusit sa intoarca soarta partidei cu Elena Rybakina 18 WTA).

Simona Halep Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Putintseva a abandonat, Halep e in semifinale la Roma

UPDATE, ora 14:00 Simona Halep merge in semifinale la Roma, dupa ce a trecut de Yulia Putintseva, scor 6-2, 2-0. Jucatoarea din Kazahstan s-a retras. Urmeaza Muguruza sau Azarenka in penultimul act. Simona isi face serviciul. Simona Halep castiga primul set. Putintseva cere un time-out medical. Game castigat de Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )