Libnet.ro
UNICEF

05:15

Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este unul dintre autoturismele care au facut istorie in Romania, fiind de fapt masina care a pus in miscare toata tara. continuă pe B1

Tranzactia SECOLULUI! Varful turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, VANDUTA (VIDEO)

Proprietarul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a scos la vanzare varful turnului. Tranzactia ar putea aduce grupului imobiliar care se ocupa de ea suma de un miliard de dolari.

Madalina era cea mai fericita femeie din lume, in ziua in care a devenit mama. Dar la doar cateva zeci de minute, bucuria avea sa-i fie umbrita. Din pacate, sfarsitul a fost inevitabil!

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei, i se nascuse copilul. Dar in doar cateva zeci de minute, bucuria i-a fost nimicita de o veste cumplita.

Business report: Romania pe Tabloul de bord european: anul trecut a bifat 12 criterii din 14; Cum si-au impartit profiturile marii producatori de telefoane; Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

CFR estimeaza pierderi de aproape 155 milioane lei in acest an. CFR SA, compania de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, estimeaza pierderi de. Romgaz a vrut sa recupereze sporurile acordate salariatilor, dar a pierdut definitiv in peste 280 de dosare. Romgaz a pierdut pe banda rulanta procesele intentate.

Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

Romania este din nou campioana UE la inflatie, tara noastra inregistrand pentru a 11-a luna consecutiv cele mai mari scumpiri din blocul comunitar, arata datele Eurostat.

BVB BET-FI, cea mai buna evolutie din randul indicilor

Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a incheiat ultima zi bursiera a saptamanii la 46. 998,87 puncte, in crestere cu 0,89%, evolutie aparuta in condtiile in care presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea privind reglementarea fondurilor de investitii alternative FIA) care prevede, printre altele, eliminarea pragului de detinere la SIF-uri situat in prezent la 5%.

VIDEO Klopp, o minte sclipitoare: Povestea celui care a facut din Liverpool cea mai buna echipa din lume

A vrut sa fie doctor, dar si-a dat seama repede ca nu e suficient de inteligent pentru o cariera in medicina. Nici ca jucator n-a stralucit la nivel inalt, dar, ca antrenor, mintea sa sclipitoare a transformat-o pe Liverpool in cea mai buna echipa de fotbal din lume.

VIDEO Cea mai zeloasa fetita din cor. inregistrarea din 1996 care starneste rasul la fiecare Craciun

O inregistrare de Craciun, a unui cor de copii care canta intr-o biserica din Anglia, starneste zambete pentru zelul de care da dovada o fetita. Ea ii eclipseaza sonor pe ceilalti, amintind de Mr. Bean in celebrul schetch de la slujba religioasa.

Care este cea mai rara boala din lume si cum se manifesta. Doar trei pacienti au fost diagnosticati in 27 de ani

Boala rara este considerata acea boala care afecteaza un procent mic din populatie. Majoritatea sunt genetice si sunt prezente pe parcursul intregii vieti a persoanei, chiar daca simptomele nu apar imediat.

Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de pensionare a mai multor magistrati din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Decret privind eliberarea din.

Dacia Duster. Cum arata cea mai scumpa Dacia Duster care se vinde in Romania

Dacia Duster ramane unul dintre cel mai bine vandute modele SUV din gama ei, atat in Romania, cat si in Europa. Actuala generatie Dacia Duster a fost lansata in 2017, iar preturile variaza de la 13.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )